Én a Hybridből tavaly kiszedtem 600.000 Ft-ot, idén 68.000 Ft-ot. Bánja fene...
Szerencsém volt. (Most hallottam, egy olyat, hogy a spekulánsok azokra a részvényekre szálnak rá, amelyik nem tud semmit felmutatni, veszteséges STB...)
Ha a Csepelt felrántják, nem fogják önteni vissza az biztos. De ezt a leszivárgást nem értem egyszerűen. (Ebben sajnos mínuszban állok 380-as átlaggal)
ooooooooooo ne is mond mert ha nem lennek ilyen jol nevelt most olyat "mondanek"hogy nagyooon!!tenyleg mar nagyon tele a hocipom!nem ertem miert hisz 1 akeves ceg kozul akinek valos eredmenyei vannak!a hibryd fos meg megy ezerrel!!!!
nem hiszem el basz...meg hogy minden megy csak ez nem!turelem rozsat terem en 1 eve varom hogy vissza menjen 55re es 1 honaja ulok az utolso 1500db 335rol a fenebeeeeeeee az otpvel azota meg a bukomat is vissza kerestem volna!mondjom mar valaki valamit!mikor jelent ?mert ezt mar nem lehet birni idegekkel!!!!!koszi
Nem feltétlenül maradtál magadra, csupán néhányan tárgyilagosan nézzük a dolgokat, mert egyebet nem tehetünk. És itt kérek elnézést azoktól, akik nem így gondolják.
CSEPEL