A csepel jó kis cég, és folyamatosan bővűl fejleszt. Én utoljára 250 környékén vettem.
Az utóbbi fél év híreiből néhány:
2011. július 29:
"A Bankonzult Kft és az Excel Csepel Kft. 50-50%-os tulajdonában lévő BK-CS Kft. aláírta az Altsom Hungária Zrt-vel az Alstom Gépgyár Forgácsoló részleg eszközeinek és gépeinek megvásárlásáról szóló adásvételi szerződést. Ezzel vásárlással az Excel Csepel Kft. jelentősen bővíti nagyméretű alkatrészek forgácsolására alkalmas kapacitását"
2011 nov 5:
"Az Excel Csepel Szerszámgépgyártó Kft 93 633 943 Ft uniós támogatást nyert a „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 309 millió forintos összköltségvetést meghaladó beruházással a vállalat beszállítói státuszát szeretné megerősíteni illetve növelni a járműiparban."
2011.nov. 19:
"A Csepel Holding csoporthoz tartozó Excel Csepel Kft. 3.58 millió euró értékű szerződést kötött az oroszországi OAO „SASTA" Szerszámgépgyárral automatikus gyártórendszer szállítására.A szerződés november 19-én lépett hatályba, amikor a finanszírozást segítő EXIMBANK Magyar Export-Import Bank Zrt. és a Magyar Exporthitel Biztosító Zrt. (MEHIB) jóváhagyta a megállapodást. Az Excel Csepel Kft. 99,96 százalékban a Csepel Holding Nyrt. tulajdona."
Az év eleji nagy megrendelések most fognak megjelenni bevételsoron.
Szerintem nem jelent negyedévente a Csepel, a legutóbbi jelentési menetrendben legalábbis nem láttam a felsorolásban.
Valaki adogatja el a pakkját, jön a karácsony és úgy látszik minden áron. Nagyobb baj az, h. alig van vevő.
Mindenesetre semmilyen nyilvános hírről nem hallottam a cég felől az utóbbi hónapokban, azért nem ártana időnként egy tájékoztató a vezetőség részéről....
CSEPEL