Dobtam 1 mailt a bróker témával kapcsolatosan. Engem érdekelne.
Köszi
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 16:22
nem nagy kaland ez se, én múlt héten és ezen a héten szumma szummárum 2,6k-t tudtam csak venni, pedig ügyibügyi brokim van, aki idejekorán beállt vételre - aztán sasolja, mikor dobjam. Phyl-t már ki is vágtuk, "kőkemény" 40k net proofittal :)
Gardéniát meg Konzumot többet tudott venni - lesz rajtuk egy kis bagó nyerő, de ha 1x nincs vele munka (nekem :) akkor jöhet. ilyen kis pakkok esetén nem is lenne érdemes foglalkozni vele, de a broki megteszi helyettem
Gazda, meg akik nehezen kaptak, írjatok ide és segítek:
marvin28@freemail.hu
IEB-nél sokkalta jobb tarifák vannak a brokimnál. (És tényleg jól nyomja, nem alszik meg a szájában a tej, + szintén a Közgázon végzett, meg 100 Janit is komálja. :)
Sok PÉNZT!
Törölt felhasználó2007. 01. 25. 15:17
mitől indult meg ennyire ez a papír?tudja vki?
meddig megy ez így szerintetek?
a) olyan ügylet kötése vagy ügylet kötésére megbízásadás, amely hamis vagy félrevezető jelzéseket ad vagy adhat az adott pénzügyi eszköz keresleti vagy kínálati viszonyairól, árfolyamáról;
b) olyan ügylet kötése vagy ügylet kötésére való megbízásadás, amely az adott pénzügyi eszköz árfolyamát mesterséges vagy rendellenes szinten rögzíti;
c) olyan ügylet kötése vagy ügylet kötésére megbízásadás, amely színlelt, illetve amelyben bármilyen más formájú megtévesztéshez, manipulációhoz folyamodnak
201. § (1) Bennfentes kereskedelem:
a) a bennfentes személy által bennfentes információ felhasználásával a bennfentes információval érintett pénzügyi eszközre közvetlen vagy közvetett módon ügylet kötése, illetőleg ügylet kötésére adott megbízás;
b) a bennfentes személy által a bennfentes információ továbbadása más személynek;
c) a bennfentes személy által javaslattétel más személynek arra, hogy a bennfentes információval érintett pénzügyi eszközre ügyletet kössön;
d) bármely személynek az a)-c) pontban leírt cselekménye, amennyiben tudta vagy az adott helyzetben általában elvárható gondossággal eljárva tudnia kellett volna, hogy a felhasznált információ bennfentes információnak minősül
Hejj!!!!!! mulasssuk át az izgalmasabbnál õrülteb perceket a rallizó papírokkal! :))))))
táncoljunk skacok örümünkben!!
The best papírok az agrimpex,csepel!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hej-haj!!!!!!! Őrület ami itt van!!
Bekattan nemsoká minden épelméjű tőzsdés!!!!!!!!!!
Lennox, magánlottózót alapíthatsz, mint viszonteladója a kizárólagos sz rtnek. Eseti szerencsejátékot is lehet szervezni, ha a szerencsejáték felügyeletnél azt bejelented ők meg jóváhagyják.
Ezek az emberek nem fognak számolni, sose nem is számoltak és nincs is szándékukban, a lényeg az hogy minél több embert beszervezzenek, akik minél pénzéhesebbek, hogy simán le lehessen őket rázni ha itt az idő. Egyébként úgy tudom hogy Magyarországon a szerencsejáték törvény megengedi jelenleg, hogy akár én is alapíthatnék egy magánlottózót, javíts ki ha tévedek.
bocs emberek, azt hittem ez a részvény szekció.
a szerencsejáték szekció a szerencsejáték zrt kizárólagos állami tulajdonú társaság kiváltsága. na de csak hajrá.
számoljatok kockázatot, várható hozamot, stop szintet ne, mert az nem lesz
Laurion, itt most nem az ésszerűségről szól ez az egész játék, hanem arról hogy ki üt utoljára. Ki lesz aki elviszi a 30-40 milliós jackpotot a többi nyomi ellenében, ez a lényeg. De soha nem lehet tudni hogy talán éppen én vagy bárki más lesz, aki leüti az utcán ezt a 40 milliós palit, amikor kiveszi a pénzt.:) Szerencse kérdése az egész.
CSEPEL