Belenéztem ebbe a csepel témába, ez rosszabb mint gondoltam. Azt hittem valami ingatlan speki megy a háttérbe mint a Gardéniánál. Itt még ingatlan vagyon sincs. A féléves gyj szerint a saját tőke nem éri el a jegyzett tőke hatodát se, ebből nagy bukfenc lesz.
de elég szar egy szabály ez még attol fügetlenül ha ismered is!
mert itt az élő példa nem münködik jól a rendszer!mindegy hogy ismerjük a szabályt vagy nem!
tehát lehet hogy lassú vagyok felfogásban de hogy a szabály logikai értelemben szar az biztos!
Blabla..
ne hasonlítgassuk, 1 évvel ezelőtt a totál padlón és csődben lévő humet rallyzot HÍRRE, mert civin benyomta hogy mégis jó lesz a cég.
Ennyi.
Az magával rántott még néhány napra egykét spekizhető pappert.
A novóka volt ugyanez, ott eleinte semmi hír nem volt, majd amikor elkezdett rallyzni kinyögték hogy tőkeemelés, meg genesis.
Tulképpen akár ugyanez is lehet a helyzet, csak itt még senki nem mond semmit, de ahogy a tulaj struktúrát elnézem, szerintem a fő tulaj magasról tesz a magyar tőzsde jelentési kötelezettségeire onnan szingapúrból.
tehát két dolog van addig mig vissza nem veszi a tételt addig nem megy senkisem sehová sem!
de ha csak egy elindítja tehát berak elé egyet akkor megy minden tovább! :))
de ha azok akik megvették még elötte egyszere öntik rá a piacra a cuccost akkor van gáz!de ez olyan mint a poker!!!!!
gazdagodó, pontosan egy évvel ezelőtt volt tavaly január.
tudsz követni?
novotrade.
a megfelelő pillanatban benne voltam.
amíg ésszerű volt.
amíg volt mögötte funda is.
500 felett már csak a várakozás van benne, a lehetőség. hajrá mindenki aki 2-3 évre parkoltatni akarja apénzét (legjobb esetben is)
CSEPEL