A pénzügyi válság kitörése után, 2009-ben a Bitcoin feltalálásával kiszabadult a szellem a palackból: az emberiség többé már nem fogja elfelejteni, hogyan kell egy központi felügyelet nélküli virtuális pénzt létrehozni. Blummer Tamás Bitcoin...
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046
Most jött egy felhúzást 5 percesen .. talán jön egy pár órás short covering esetleg meg lehet tradelni de én már a kripto tőzsdéről is kivontam azt a kevés kis pénzemet is amit a bánya hozott..
Kisvuk, hogy kibeszéljem őt, idejében short-ra váltott és ezért becsülöm, mert ezt meg is írta, úgy 3 héttel ezelőtt. Igazi spekuláns, aki meglovagolja a mozgásokat, nem nyöszörög, cselekszik.Volt egypár felbeszélő hozzászólása, ami nem azt jelenti, hogy nem lehet igaza, hosszútávon, meg saját bevallása szerint sem tévedhetetlen. Remélem nem sértésnek veszi ezt a hozzászólásomat, a véleményét nem erőltette senkire. Különben az elején voltak ennél nagyobb zuhanások is, csak akkor még találtak "bitcoinszűz" embereket, akiket be lehetett ugratni, most viszont már nem lesz egyszerű új beszállókat találni. Főként a régi tulajok bővíthetnek, meg a spekulánsok huncutkodhatnak.
Ezt undorítónak tartom ezrét írtam ide a fórumra is
hátha valaki "megijed" és eladja még időben..
Mikor már a Class FM és mindenki erről
beszél Bitcoint kell venni.. és hány embernek a kis pénzecskéjét behúzták
ezzel... szomorú..
Sajnos ha munkából kell a napi
betevőt összehozni és kemény verejtékkel spórolsz és úgy van valamid és elbukod az sokkal jobban fáj mint akinek már dolgoznia
se kell az életbe és ha elbukik egy pár milliót - milliárdot meg se
kottyan annak nyilván nem fáj .. De akinek az élete múlik rajta ( én is az
vagyok bár nem mondanám szegénynek magam) annak igen is ez egy tragédia
lehet.. Ez van remélem hamar lehúzzák a rolót a propaganda youtuberek is
vagy lesz ott is egy tiltás mert az internet is tele van hülyítéssel ..
(Plusz pénzt kap a youtuber ha valakit behálóz és nyit cripto tőzsde pénztárcát
és befizet ..Igazi átb@szás már bocsánat de ilyen világot
élünk a pénzünkre vigyázni kell mert megdolgoztunk érte és mások könnyen
elvehetik!)
most kb. 300 usd/óra sebességgel esik. vagyis a kolléga ha elég elszánt és vakmerő, holnap már vehet is azon az áron. . néztem az elmúlt pár hónapban kikerült óriásplakátokat, vajon hány háziasszony megtakarítását siekrült azóta lefelezni? lehet itt egy pár húzós történet. . közben jön 7700, 7600 felkészül
csak felspekire short covering ( zárásra ) mert nem függőleges lefele esés lehet.. bár itt már minden megtörténhet mert nagyot durran a lufi.. .. Én nem próbálom meg mert kaszinó az egész és inkább csak veszíteni lehet vele mint nyerni..
"5000-6000 e pontnál talán érdemes elkapni a kést mert biztos visszacikkcakkozik 8-9 e re" . miért tenne ilyent? mi az a távlati kilátás, ami értéket adna neki?
Lassan már azt az egy csúcs VGA val végzett bányászást is leállítom mert már annyira alacsony a profit nem éri meg.. Eddig volt úgy néz ki ingyenpénz is belőle.. Azért jól jött.. :S
Sajnos van 1 -2 nagy magyar youtuber is aki gyakorlatilag
mindent feltett erre és hirdeti az igét . Átlagolgatva vette és veszi a mai napig (igazi kemény
mag hívő) óriási tragédia érheti-éri
őket én a videóik alá figyelmeztetésként
megosztottam velük , de csak jószándékból a véleményem a helyzetről..
szerintem egyik se foglalkozott vele miért is tenné.. Az átlagolás egy medve piacon öngyilkosság ( sajnos a válságba megtapasztaltam) .. Az a vicc, hogy szabályként alkalmazza szinte
mindegyik ami eddig volt 1-2 évig az lesz ezután is ( határ a csillagos ég) de
ez nem ilyen egyszerű , de majd ki más kárán ki a saját magán jön rá.. 80 -90 % os bukókat figyelni ugyanis 1-2 -3 évig figyelgetni eléggé pusztító tud lenni.. annyit nem ér az egész ..
Úgy néz ki , hogy ezt semmilyen támasz nem állítja meg egyenlőre ugyanolyan gyorsan megy le ahogy ment fel.. 5000-6000 e pontnál talán érdemes elkapni a kést mert biztos visszacikkcakkozik 8-9 e re ( vagy nem) aztán újra le mélyebbre .. veszélyes játék de gyorsan jöhet a profit :-)
Csak idő kérdése, hogy a Bitcoin elsöpri a pénzügyi rendszert?
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=188046