Pedig már ott zajongtam egy ideje, nem tudom, miért nem bújt el. Egy rakás feketerigó is ugrált körülöttem, egy méterre a fűnyírótól, azok sem féltek semmitől sem.
Megsüketültek vagy mi?
Józanodik a kocsma, de azért azt is tudja Ica (Ö a csapos) hogy jelenleg MO részvényt venni kész öngyilkosság.
Felér egy házassággal.
megveszed és nem lehet tudni mikor adhatsz tulrajta.
Kormányválság, sztrájkok…………….. és van egy kedves miniszterelnökünk is.
Szóval bármely pillanatban beüthet a menykő ……………….
A névérték benne van a lehetőségekbe.
A papír stabil a parkett viszont recseg!!!!
Famo ! Két vesztett háború után - a megalázott lobogóra felnézni, meghallgatni a himnuszt, könnyes szemmel...
Egy vesztésre álló forradalom alatt KÜZDENI!
HOL VAN EZ MÁR !
Mindenütt profik, akik között természetesen többségében SZIMPATIKUS EMBEREK, nem mindenki "doppinhős" és férfi hangú, vagy hormonú, sőt kromoszómájú nő !!!!!!!!!!
De volt lengyel, román stb hermafrodita és tönretett NDK-sportoló !
Az igazán gazdag országok pedig mindíg a kutatás előtt haladnak...vérdopping stb!
És a sok fiatal halála, a meghülyült öklözők, a versenyen a nyeregből kizuhanó kerékpárversenyzők.....
Újabban a focisták szive mondja fel a szolgálatot...........vagy az edzés sok, vagy a játékidő!
MAGAM AZ EGÉSZSÉGEMET KÖSZÖNHETEM a mértékkel történő sportolásnak, most is hiányzik a sport is, a kerti munka is...A SZELLEMI MARADT ...!
Pancserláma, tudom, hogy nem ideillő téma, de nyilatkozhatnál egy kicsit a Rábáról is.
Még mindig a névértéket kell várni vagy már józanodik a kocsma népe? :-))
Csak Csajok