Lemaradtam a ma délutánról, most próbálom kihámozni, mi is történt....
9 oldalt írtatok csak a Phyla topikba du. 3 óra óta, nemtom érdemes-e átnyálaznom.....és még hol van a többi.
Meglesz az éjszakai program...:-))
famo, átéltük ezt egy páran...soha nem felejtem el azt agyönyörű pillanatot, amikor az egyik fiam 1 éves kora körül zöldborsópürével szembeköpött a konyhaasztalnál...husonhét év óta útálja a borsót...
Életem legszebb időszakát élem... :-))
Valóban nincs ahhoz fogható szépség, amit ma este rendezett a fiam...a házzal, az ételekkel (mind az öt félével, amit kikövetelt, majd nem evett meg, csak széttrutymózott....) a fürdés során a fürdőszobával, majd velem, mikor lelocsolt, de úgy igazán... most már csend van...
És most rájöttem, nincs ennél szebb... :-)) Az estéknél, amikor már mindkettő alszik... :-)))
krizi, nem jó a válasz
tanulj koitól
valami olyasmit mondott, hogy a kreativitása elnyomja a helyesírásért felelős agyi területet
lehet nem pontos az idézet, de a mai cavintonomat még nem vettem be...:-))
Holland fotósokat raboltak ki az M0-áson
2008. április 7. 19:08
MNO
Fotókat tartalmazó laptopokat és fényképezőgépeket loptak el ismeretlenek két holland újságírótól pár napja az M0-ás körgyűrű egyik benzinkútjánál.
A tízezernél is több felvétel egy Afrikáról szóló albumhoz készült, a fotósok 7 hónapi munkájával. Az újságírók 2 és fél ezer eurót ajánlottak fel a nyomravezetőnek.
Csak Csajok