Az e=mc2 nem cáfolja a műsorban történt „trükköket” sőt talán (ha ismernénk a „megoldást”a varázslatra ) megerősíti.
Lehet, hogy azért tűnnek misztikusnak, mert még sem olyan erős oldalunk az öreg Einsten ?
Szerintem ezek a pasik még ha kezdők , ripacsok, képzetlen színészek is egy-egy apró momentum , történés Einstenjei .
Megadják azt nekünk hogy találgassunk a megoldáson és megadják azt a lehetőséget hogy cinikusok legyünk ha tehetetlenek vagyunk a felismerésben.
Kanalas pasi mondta: mindegy minek hívjuk, csoda, illúzió, csalás………….. a lényeg hogy el van adva a közönségnek.
Látom nem vagytok oda a műsorért. :-)
Máshol is olvastam egyébként, hogy Ullman Mónika bakizott...kár. Mivel össz-vissz egy jelenetet láttam, talán azért ez elárulja, hogy magam sem tartozom a rajongók táborába...Bár az az egy tetszett. :-)))
De azt hiszem erről többet itt nem írok...majd az NLC-n. :-))
DLPH: arról a képletről, amit írtál...szóval rangeteget tudnék róla beszélni... , igazából nem merek belekezdeni, mert félek, hogy majd nem tudom abbahagyni. Einsten a gyenge pontom... :-)))))
Rapista: Olimpia...Csak egy két gondolat. Szerintem az, hogy mindenki a "véres" jeleneteket várja, szóval az normális...Már írtam A:J:Christian könyvéről, abban van megfogalmazva ez a dolog nagyon jól. Hogy az emberek mennyire "szeretik" a borzalmakat kívülről nézni, mert így mintegy jóleső érzéssel konstatálhatják...ez sem velük történt meg. De persze ez így nagyon le van egyszerűsítve, de a lényeg ez. Ez régen is így volt, ma is van. Ilyenek vagyunk.
Üzleti jellege az olimpiának: Persze hogy üzlet, az egészségügy is üzlet..és mennyivel mocskosabb üzlet. Miért pont ez ne lehetne az.
Szerintem kell az olimpia, azért mert szeretem nézni az úszókat, (ha van magyar is köztük... :-)) meg mert szórakoztat, és mert valahol szerintem van egy Összetartó ereje.. Persze lehet hogy butaságokat mondtam, de így érzem.
A cikked érdekes volt, elgondolkodtató. Talán kicsit szélsőséges. :-))) Van ennek a dolognak (Mármint az Olimpiának) szép oldala is. :-)))
Szerintem totál semmi! :o(
Talán a 63 éves pasi érdekes lehetett volna, ha nem ront Ö is! Mondják hogy kettes, erre Ő az ötös pultról veszi le a megfelelő dolgot! :o)
Lehet hogy csak én gondolom így, de sokkal jobb bűvésztrüköket, láttam már, nem "Uri Geller kiválasztotoktó"l is! :o)
Látszik mennyire beavatottak a VIP-s vendégek! Számomra tök kínos volt, hogy pl Ulman Mónika előre tette a "dolgát", a művész úr kétszer is figyelmeztette, hogy még ne! :o)))
csak itt-ott láttam, mert elképesztő hatásvadász jelenetekkel indult a bemutatkozás
valami hosszúhajú sráccal indítottak, elkapcsoltam, az el nem alvó gyertyásat meg a szögbelövőset láttam, de az meg unalmas volt
valami extra volt?
Asszem 1/4 órával korábban mondtam, hogy piranis lesz a képen ...
Én is pályázhatnék?
:)
Még 1 jelenetet láttam - marha jót röhögtem rajta - a szögbelövős srácot ...
Sz@rul jött volna ki ha korábban adják vissza az áramot - mivel (szerintem) az összes szögbelövő be volt tárazva ...
Mechanikussal lényegesen kevesebb esélye lett volna orosz rulettet játszani.
:)))
Én csak azt a pasit láttam, aki kilépett a testéből...igen érdekes volt. Kiváncsi vagyok hogyan csinálhatják ezeket a dolgokat. Persze gondolom hogy van benne csalafintaság...de akkor is van benne valami. :-)
Na szóval ezt megint jól megaszontam. :-)
Csak Csajok