Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 02. 08. 08:44

Csak Csajok  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 15:28
Előzmény: #8939  Törölt felhasználó
most olvastam vissza...........

tényleg felháborító :o)))

én érek elnézést a nevedben is :))

tisztességes fehérnépek már csak olvassák ezt a topikot:O))

UI: ha mégi írnál , :))esetleg ha fél szemmel is de elolvasom :))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 15:21
Előzmény: #8938  -bubu-
Na, ma már nem írok. Hátha jön valami csaj, aztán szórakoztatnak tégedet. (Iti, Siegi, Jgy....)

ha egyáltalán nézi még valaki ezt a topicot.... :-)))
Botrány amiket írsz.... :-))))
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 15:13
Előzmény: #8937  Törölt felhasználó
na igen a szűk kapukkal vannak bajok :o))

nedvesebb időben azért nekifutok olykor:))

de, hogy mindezt tolatva, hááát...................

nem irigyellek:o))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 15:09
Előzmény: #8936  -bubu-
Azok hátrafelé mennek...nekem nem megy a tolatás. :-)
Tegnap is meg kellett kérnem a szerelőt, hogy álljon ki az autómmal, ha már olyan szűkre csinálták a kaput.....
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 15:04
Előzmény: #8935  -bubu-
Ha rák lennél , az jó lenne ma :o))
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 14:45
Előzmény: #8934  Törölt felhasználó
Akkor Te vagy nagyobb veszélyben...........:o)))))

nálam az anyagiak már olymértékben zsugorodtak , hogy szemmel nem is láthatóak, pedig erősen figyelem :o))))

Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 14:41
Előzmény: #8933  -bubu-
A tied azt írja, hogy nagyon oda kell figyelned az anyagiakra, az enyém meg azt, hogy a szélhámosokra. :-)))))
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 14:38
Előzmény: #8932  Törölt felhasználó
ebben anyelvesben amiben én gondolkodom veled, a lépések azonosak :o)))))))

na mit ír az éves ???:)

esetleg 2020 ig is érdekelne ha megvan:o)))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 14:36
Előzmény: #8931  -bubu-
:-) Nem is tudtam hogy németül is tudsz.
Én ezt a fránya angolt is nehez gyűröm le, de ahogy látom nagyon hasonló a némethez. :-))))))
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 14:31
Előzmény: #8930  Törölt felhasználó
:o)) azért annyira ne szaladjunk előre:o))))

step bystep...
ahogy a német mondja:o))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 14:30
Előzmény: #8929  -bubu-
mindjárt megnézem az éves mit ír. :-)))
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 14:28
Előzmény: #8928  Törölt felhasználó
na, olvastad akkor tudsz mindent:o))))))

minek ragozzam :o)))))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 14:25
Előzmény: #8927  -bubu-
2009. március 04.
Kedves Bak!

Eleget vagy friss levegőn? Ilyenkor, télen is szükséged van friss levegőre. Ha rossz az idő, akkor szellőztess többet! Ha engedi az időjárás, akkor ne busszal vagy autóval menj, hanem gyalog. Egy nagy séta jót fog tenni testednek-lelkednek. Kiszellőztetheted a fejed. Utána könnyebb lesz gondolkodni…

Kedves Vízöntő!

Hajlamos vagy mostanában túl hevesen reagálni egészen egyszerű, hétköznapi dolgokra. Ma sem lesz ez másképp. Annyi könnyebbség adódik ma, hogy lehetőséged lesz beszélni erről. A barátok a legjobb terapeutáink, ha hagynak minket beszélni. Keress valakit, akivel megoszthatod a téged feszítő gondolatokat! Beszélgessetek, és nevetgéljetek minél többet!

Kedves Halak!

Még ma is a tegnap megkezdett „otthonprojekt” foglalkoztathat. Ha van kedved, akkor folytasd! De ha elfáradtál, akkor törődj kicsit a szüleiddel és a családoddal! Nem kell az összes szabad idődet rájuk szánnod. Elég, ha beugrasz hozzájuk, vagy felhívod őket. Az a lényeg, hogy érezzék, gondolsz rájuk. Pár kedves szó, és mindjárt jobb lesz a hangulat…

Kedves Kos!

Ma kifejezetten közlékeny és vidám leszel. Kezdeményezz olyan beszélgetéseket, amelyeket az utóbbi időben kerültél valami miatt! Mondd el, hogy te mit gondolsz, mit érzel! És kérdezd meg a másikat, ő mit gondol minderről! Nem biztos, hogy rögtön tud reagálni. Ne legyél türelmetlen! Adj neki egy kis időt! Most elég, ha elindul köztetek a párbeszéd…

Kedves Bika!

A pénz miatti aggodalom uralkodhat el rajtad ma, ha hagyod. Igazad van abban, hogy nem mindegy, mennyiből gazdálkodhatsz, de azt is jól tudod, hogy a félelem negatív energia. Ez örvényként beszippanthat, ha nem figyelsz. Tervezd meg a kiadásaidat, de ne aggódj a jövő miatt! Ésszerűen beosztva mindenre fog jutni, ami valóban fontos…

Kedves Ikrek!

Ma fokozottan ingerlékeny lehetsz. A munkád, a családod, a múlt, a jövő, szóval szinte minden idegesít. Az egyetlen gyógymód, ha csak a pillanatnyi feladatodra koncentrálsz. Ha úgy érzed, egyszerre kell(ene) több dolgot is intézned, akkor állíts fel prioritási listát! Írd le, hogy milyen sorrendben fogod csinálni, és haladj aszerint!

Kedves Rák!

Lehet, hogy ma valakit ápolnod kell, vagy fizikailag, vagy lelkileg. Neked általában nem okoz gondot, hogy figyelemmel és türelemmel fordulj embertársaid felé. Ma sem lesz ezzel gond, csak az okozhat nehézséget, hogy nem szól. Jól tudod, hogy ha valakinek igazán súlyos problémái vannak, akkor nem tud panaszkodni, és segítséget kérni sem…

Kedves Oroszlán!

Jó lenne, ha ma lenne türelmed ahhoz az emberhez, aki kifakad neked, és elkezd panaszkodni. Tudnod kell, hogy nagy bajban van. Nem neked kell megoldanod a gondját, de sokat segíthetsz, ha meghallgatod. Neked ma a pénzügyeiddel kell takarékossági szempontból foglalkoznod. Figyelj oda a kiadásaidra, és ne költs sokat!

Kedves Szűz!

Még ma is a változással járó feszültségekkel kell foglalkoznod. Terhesnek és nehéznek érezheted az életet. Vegyél pár mély lélegzetet, ha úgy érzed, hogy a szorítás, a stressz fokozódik benned! Szellőztess sokat, és ha teheted, sétálj egy nagyot! Ha kitisztul a fejed, akkor könnyebbnek fogod látni a helyzetet. A mozgás is jó terápia lehet…

Kedves Mérleg! :-)

Használd ki ezt a remek napot arra, hogy találkozol emberekkel, és elmondod, mik a terveid velük! Ma a rád jellemző diplomáciai képességed és a megegyezésre törekvő hajlamod a csúcson lesz. Emiatt is vagy olyan népszerű. Most érdemes ezt közös célok sikerre vitelére fordítanod. Ne legyél szégyenlős! Tudatosítsd, hogy mindketten jól jártok!

Kedves Skorpió!

Minden a tied lesz, amiről ma képes vagy lemondani. Semmihez se ragaszkodj! Se anyagiakhoz, se eszmékhez, se ötletekhez! Engedd ki az irányítást a kezedből! Ugyanakkor ne legyél felelőtlen anyagi téren! Vigyázz a pénztárcádra! Figyelj oda, ha fizetsz! Ellenőrizd a visszajárót! Aki a kicsit nem becsüli, a nagyot nem érdemli!

Kedves Nyilas!

Nagyon vigyázz ma a párodra, mert hiperérzékeny lehet! Pici dolgokból is ügyet csinálhat. Ne kritizáld, inkább öleld át, és erősítsd meg abban, hogy még mindig nagyon szereted! Ha nincs párod, akkor valaki, aki fontos számodra, könnyen megsértődhet valami apróságon. Számodra semmiség, de neki érzékeny pontja az. Ne legyints rá!
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 14:13
Előzmény: #8926  -bubu-
na mi van cshaje, nem kommentálod az eseményeket??:o)

US 14:15 ADP foglalkoztatási index, március, előző: -522 ezer fő, várt: -620 ezer fő
US 14:30 A Fedtől Fisher tart beszédet
US 16:00 ISM szolgáltatóipari BMI, március, előző: 42,9 pont, várt: 41,3 pont
US 16:30 EIA Múlt heti nyersolajtartalékok, múlt hét, előző: +0,7 millió hordó, várt: +1,2 millió hordó
US 16:30 EIA Múlt heti benzintartalékok, múlt hét, előző: -3,4 millió hordó, várt: -0,8 millió hordó
US 18:00 Dennis Lockhart Fed kormányzó beszédet tart Miamiban a gazdasági kilátásokról
US 20:00 Fed Beige Book, időszaki jelentés a gazdaság állapotáról

-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 13:40
Előzmény: #8925  Törölt felhasználó
vigyázni is kell, mert könyen bekapja a gépszíjjjj:o))
főleg ha az ember oda is teszi:o))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 13:32
Előzmény: #8924  -bubu-
Az egyik kedvenc jótanácsom: a tőkédre vigyázz. :-))

Kár hogy nem fogadtam meg. Mire megértettem, késő lett. :-))
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 13:29
Előzmény: #8923  Törölt felhasználó
Majdnem azt írtam, hogy befektetném a tőkémet....de még a végén felháborodnának itt, hogy töke meg ilyesmi :o)))))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 13:25
Előzmény: #8922  -bubu-
Az a baj, hogy szerintem nehezen dolgoznád fel a hirtelen rádszakadó gazdagságot. :-)) Hallottam már ilyenről. Én mondjuk csak szegényedni tudok viharos gyorsasággal. De mondjuk azt is nehéz feldolgozni. :-)
-bubu-
-bubu- 2009. 03. 04. 13:22
Előzmény: #8921  Törölt felhasználó
alkalmaználak:o))))

"megeggyezünk" jeligére:o)))
Törölt felhasználó 2009. 03. 04. 13:18
Előzmény: #8920  -bubu-
Egy biztos, a világ egyik legjobban működő kontraindikátora vagyok. :-))

Topik gazda

famo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek