"Te meg el ne késs Mummy, mert megtalálja a hátsódat a főnök a lábával!"
Az még jó lesz ha csak a lábával találja meg a hátsódat :)
Slyka,
"sokáig nem szeretném tartogatni, csak míg betölti a rést."
Ha megkéred JP-t sztem akkor hamar betölti a rést és nem kell sokáig ücsörögni rajta :))
Amúgy mesélhetnél valami9 koktélos,cápás,négeres édes-keserű történetet :)
Mivel a taxisofőrökkel előbb-utóbb a legtöbb turista találkozik, korábban még azt is megtiltották nekik, hogy kopasz fejjel vagy szakállat viselve szállítsák az olimpiára érkező vendégeket. A női sofőröknek túlságosan extravagáns frizurával sem szabad munkába állniuk. A taxisoknak ráadásul alaposan fogat és szájat kell mosniuk, különösen akkor, ha a kínai konyha egyik jellegzetességével, a fokhagymával fűszerezett ételt fogyasztottak. Az izzadság- vagy fokhagymaszagú fuvarozó akár a működési engedélyét is elvesztheti.
A főváros vezetése csak egy dologra nem talált megoldást, a vidékről érkezett sofőrök közül sokan még mindig nem ismerik ki magukat a 17 milliós metropoliszban.
A kínai főváros élelmiszerbiztonsági hivatala megtiltotta, hogy kutyahúsból készült ételt szolgáljanak fel a pekingi szállodák és vendéglátó helyek étlapján az augusztusi olimpia és a szeptemberi paralimpia idején. Sőt, azt is kikötötte, hogy a hagyományos gyógydiétáknál világosan tüntessék fel, ha eb is került beléjük.
Még új vagyok itt, de az írásaidat már olvastam, elsősorban a Phyl fórumon. Én is Phyl tulaj vagyok és próbálok magamra még türelmet erőltetni. Remélem igazad lesz! Na de ez nem a Phyl topic, így nem zargatlak vele :-)
ott a nap okádja a tüzet, kérdés..ha visszatérnek hány és mekkora fejük lesz...
xarba kerülhetnek..mert cincogtak a macskák mert nem nyávogtak az egerek:-)
Egyébként nem bánom, ha a tavalyi hsz-eimet kopizzák, mert azokban azért van valami...(a subprime nincs benne teljesen méreteivel..KF, aki eladott építész és borász..nekünk az ingatlanfejlesztő egri cégét adta el..........biztosan vett helyette fejleszteni valót...lehet, hogy nem is itthon?)
A gabona árat boritékolni lehetett, az idei augusztusi határidő jegyzések a tavalyelőtti szinten voltak..VISZONT A GÁZ A MENNYBE MEHET!..azért nem mondom, hogy robban, mert még valaki félreérti:-))
Szép jó reggelt és napot csajosok! :o)
Vigyázzatok a pénzetekre! Ha még csak virtuális, akkor is!
MOL 17000 Ft?
Törölt felhasználó2008. 08. 07. 00:52
Helló Rapista!
Hozzád lenne egy kérdésem: miért tüntél el a Phyl fórumról?
Törölt felhasználó2008. 08. 07. 00:34
kiemelés tőlem:
"Az OMV részéről logikus lépésnek tűnne, hogy meglévő Mol-részvényeikkel fizessenek a horvát államnak az INA-ban meglévő tulajdonrészéért. Ezzel két legyet ütnének egy csapásra: egyrészt megszabadulnának feleslegessé vált Mol-részvényeik egy részétől, másrészt elhappolhatnák az INA-t a Mol orra elől.
"Ez valóban logikus lépés lenne az osztrákok részéről, azonban kérdés, hogy a horvát állam mit szeretne kapni az INA-ért cserébe.
...."
comment!
Csak Csajok