Topiknyitó: Törölt felhasználó 2008. 02. 08. 08:44

Csak Csajok  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
sly36
sly36 2008. 05. 18. 08:31
Előzmény: #2758  Törölt felhasználó
Pista, legalább e-mail címet adhattál volna a csajoknak, hogy küldjék el a fotót, én is megnéztem volna a Nemzeti Múzeumot! :-))))
Törölt felhasználó 2008. 05. 18. 06:49
Előzmény: #2758  Törölt felhasználó
Pista: ez olyan lehetett, mint valami Hamupipőke féle bál...nem volt senki, aki elhagyta az üvegcipellőjét... ?. :-)

Gittar: én azt gondolom igenis különbséget kell tenni a fórum és az élet között. Könnyebb így, nekem. :-)
Bár igazából azt hiszem én az életben is pont ilyen vagyok. Csak éppen a kapott válaszok azok, amiket másként fogok fel. :-)

És akik mégis megnézték tegnap, azoknak:
link

(Azért más is belekukkanthat, mert szép... :-)
Törölt felhasználó 2008. 05. 18. 01:10
Előzmény: #2756  Törölt felhasználó
Ellenpélda!

A rendezvényszervező hostessei kedvesen mosolyogva még a Múzeum toilettjének (külső!)
ajtaját is nyitják előtted, mint egy palotában a trónterem vagy a kabinet ajtaját!

A lépcső tetején két igazgató fogad, a grófi vendéglátó és a hercegi/főhercegi stb külföldi vendégek barátságosak, a hazai bankárok sem ráznak le, van, akinek még kell engem mutatni, aho részvényes vagyok ott ismer az Első Ember is...
A vége felé jár a fogadás, jó a hangulat, a komolyzenei parádés műsor lefutott, finom falatok - a picéek járnak körbe és újból és újból kinálnak, poharak, pezsgő...tálaló asztalon vagy kináló tálcán, újabb hullám pincér -MOSOLYOGVA!

Bocsi, csak az ellenpélda kedvéért!

Lelépnék, a Gróf úr, egyik tulajdonos kedvesen mosolyogva visszatart (nem, nem ér hozzám, nem karol belém, nem leereszkedő..)még nem ért véget a rendezvény, hová sietek!
Újabb magányos öregúrral, később fiatalabbal tárgyalok...
A család és az alkalmazottak kézről kézre adnak!

Az illusztris vendégek feleségének, partnerének bemutatnak..
Nem vagyok sem Donjuan, sem Bel Ami, mégcsak
bankár sem, milliárdos sem..
talán egyetlen ismertetőjelem, viselkedni megtanjultam (gyerekszoba - szó szerint!)

Ezt a a rendezvényt kis szinesben megírtam:

link

Szóval EZ NEM OLYAN VÁLLALATI POFAVIZIT VOLT...

itt a fórumon, az üresjáratokban, felkeresek egy-egy ilyen "társasági fórumot"...szerencsére nem mindenki frusztrált és lepukkant..

A piros szőnyegről éppen lelépnék, amikor két turista lép hozzám, a szolgálatot adó reneszász-jelmezes úr elmagyarázza, nem vele szeretnének közös fényképet, hanem velem, a hölgy mellém lép, a másik hölgy villant, nem, nem keresték a tárcámat, németül, angololul, oroszul megköszönték..
és ellibbentek.(mindhárom nyelven biztosítottam őket, szóra sem érdemes..jártam arra, ahonnan ők jöttek és ott is kedvesek voltak hozzám)

MOST EGY MILLIÁRDOSSAL(?) KÖZÖS FOTÓT NÉZEGETIK A SZÁLLODÁBAN? A REPTÉREN?
otthon? Moszkvában, Szibériában, a világvégén,
pedig tudhatnák, mögöttem a Múzeum, több mint százévvel idősebb és mennyivel értékesebb!
Törölt felhasználó 2008. 05. 18. 00:51
Előzmény: #2754  Törölt felhasználó
Ez nem csak tipp... ez tuti nyerő :)

(A filmzene megvan nekem, ha valakit érdekel.)

Akinek bejön a film, az ne hagyja ki a Szenvedélyek viharábant sem (Legends of the Fall).
Hopkins nagy színész...
Törölt felhasználó 2008. 05. 18. 00:15
kedves famo és rapista!
"érdekes, hogy mindketten - habár stilárisan és habitusban mások vagyunk - ugyanazt a reakciót váltjuk ki!

Feltételezem, ahol te személyesen megjelensz, ott is úgy jársz, mint én, vagyis sikered van!

Ez a fórum igazán más műfaj...és a névtelenség mögött frusztrált emberek bújnak meg, akik szemtől szembe senkinek, de itt aztán JÓL MEGMONDJÁK, hiszen az életben senki sem ismeri fel őket:-))"

Én pont ez ellen kűzdök foggal-körömmel. A fórum számomra semmivel se kevesebb mint a live beszélgetés. Itt is megadom mindenkinek a tiszteletet, ahogy élőben is és itt is kiosztok bárkit, ha úgy érzem. Lásd.. a pincérnős példára, amit az Eco topicban írtam. A legfontosabb viszont az, hogyha kell, bocsánatot is tudok érni és elismerem, ha nincs igazam.

A netes világot, az itt található embereket sosem teszem be egy képzeletbeli, elérhetetlen, lényegtelennek tekintett dimenzióba. A szimpatikus emberekkel nagyon szívesen találkoznék személyesen is!

"Tudod van ennek a fórumozásnak egy sajátos "ritmusa"..ha erre ráérez az ember, akkor nem olyan rossz.. Régebben valami olyasmit érzetem, mint te most, még más fórumokon. Hogy ha én segíteni akarok, akkor miért kapok éppen olyan válaszokat, amilyeneket, és különben is miért támadnak ismretlenek az emberre. Ma már azért lényegében másképp állok a dologhoz. Már van, hogy nem is bánt, ha valaki bántani akar...sőt, a tegnapi támadások kimondottan szórakoztattak. :-)

SZóval szerintem nem olyan rossz ez a fórum. :-) "

Persze, hogy nem rossz. Sokat ismerkedtem a neten -mint tudod- és a virtuális és valós tér közötti különbséggel gyakran kellett szembesülnöm. Gondolj bele, milyen érdekes élmény volt, amikor megadta egy csajszi a telefonszámát, hogy leegyeztessük az első randit és sose vette föl, 2 napig hiába próbálkoztam, majd harmadnap jött egy sms, hogy bocsássak meg, de inkább csak sms-ezgessünk. Amikor kérdőre vontam hogy miért nem hallhatom a hangját, azt mondta, hogy értsem meg, hogy ő fél, nem mer idegenekkel beszélgetni. (25 fölötti nő). Viszont akkor minek regisztrál egy netes társkeresőbe?
...
A netes világ másságát, az itt előforduló konfliktusokat nem kell bemutatnod. Amiket itt a fórumon eddig kaptam, szinte meg sem érzem, néha csak nevetek rajta, de kötelességemnek érzem, hogy szóvá tegyem, mert hátha tudok változtatni valamit az adott személyen, a felfogásán.
A fenti hölgyet is próbáltam megváltoztatni, de nem sikerült.
Korábban az ismerkedéseimnél is, ha úgy éreztem, hogy valaki irracionálisan viselkedik, igazságtalan, netán átver, próbáltam az illetőt nevelni, megváltoztatni, hatni rá, sosem adtam föl egyből.

link
(blog)
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 19:52
Előzmény: #2754  Törölt felhasználó
Köszönöm. A tippet.
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 19:08
Előzmény: #2753  Törölt felhasználó
Szuper. Akkor ezt sem nézem meg.
Szív hídjai. Csak egy tipp
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 19:00
Előzmény: #2752  Törölt felhasználó
19:30 RTLklub: Csak szex, és más semmi

Aranyos kis limonádé Csányi Sanyival (nem az oti-s...), és Schell Judittal

Szép estét. :-)
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 18:40
Előzmény: #2751  Törölt felhasználó
gondolod ez oly magastos volt?
:))kb azemberek fele ilyen szeretne lenni de nmemudják mire fel:)))
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 16:32
Előzmény: #2750  Törölt felhasználó
Langyi is, meg primitív is, és jó is. :-)))

Anima Sund System: link

"Hová szaladsz, értsd meg már
A vihar elől miért futnál?
Hatalmasabb, mint te vagy
De kérlek, ne hagyd el magad
Az emberek tán értik már
Háborúzni milyen kár
A Béke-sziget füstje száll
Szerelmünkben sincs határ"

Szép hétvégét.. :-))) !!!!
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 16:02
Előzmény: #2749  Törölt felhasználó
Picit sem bántottál meg. :-)

Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 14:42
Előzmény: #2702  Törölt felhasználó
Famo ! keresd vissza, mire reagálok!

ha megbántott volna a műkörmössel kapcsolatos humorosnak szánt megjegyzésem?
Remélem, nem erre reagáltál!

Egyébként szerintem kettőnk közül egyik sem frusztrált, így vagy riposztozunk, ha valaki nagyon elengedi magát, vagy EL SEM JUT HOZZÁNK!

Volt ítt egy hölgy korábban a fórumon: olyan "utolsó szó" tipus, de egészen jól kommunikáltunk és engem nem bántott, nemhogy megbántott volna!

Vicces! a kávéházi írók a harmincas, de még a hetvenes-nyolcvanas években FÉLSZAVAKBÓL, félmondatokból értették egymást, mivel egyre gondoltak..Erre mondták "egycsavarra jár az agyuk"!
DE ehhez egy olvasottság, egy azonos műveltségi háttér kellett, nem olyan generációk, akik sem a bibliai, sem a kötelező olvasmányoból vett utalásokat, idézeteket nem értik, hiszen megveszik a tételt vagy az olvasmány kijegyzetelt összefoglalóját!
Egy természeti képet nem tudnak leírni szavakkal, helyette "belinkelnek" egy hasonló képet :-)
üdv
és jó levegőzést, mielőtt lecsap a vihar a Fertőre!
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 14:29
Előzmény: #2747  Törölt felhasználó
Famo ! gratulálok!

érdekes, hogy mindketten - habár stilárisan és habitusban mások vagyunk - ugyanazt a reakciót váltjuk ki!

Feltételezem, ahol te személyesen megjelensz, ott is úgy jársz, mint én, vagyis sikered van!

Ez a fórum igazán más műfaj...és a névtelenség mögött frusztrált emberek bújnak meg, akik szemtől szembe senkinek, de itt aztán JÓL MEGMONDJÁK, hiszen az életben senki sem ismeri fel őket:-))
Törölt felhasználó 2008. 05. 17. 12:49
Tudod van ennek a fórumozásnak egy sajátos "ritmusa"..ha erre ráérez az ember, akkor nem olyan rossz.. Régebben valami olyasmit érzetem, mint te most, még más fórumokon. Hogy ha én segíteni akarok, akkor miért kapok éppen olyan válaszokat, amilyeneket, és különben is miért támadnak ismretlenek az emberre. Ma már azért lényegében másképp állok a dologhoz. Már van, hogy nem is bánt, ha valaki bántani akar...sőt, a tegnapi támadások kimondottan szórakoztattak. :-)

SZóval szerintem nem olyan rossz ez a fórum. :-)

Szép hétvégét. :-)
kata311
kata311 2008. 05. 16. 22:16
Előzmény: #2745  Törölt felhasználó
oksi..:))
Törölt felhasználó 2008. 05. 16. 22:14
Előzmény: #2744  kata311
lesz.
kata311
kata311 2008. 05. 16. 22:12
Előzmény: #2743  Törölt felhasználó
gg, lesz nekem jonathán?
Törölt felhasználó 2008. 05. 16. 22:07
Előzmény: #2742  kata311
alma ?
:)
kata311
kata311 2008. 05. 16. 21:12
Előzmény: törölt hozzászólás
hahó, van itt valakinek citrom-muskátlija?
az enyémnek valami baja kezd lenni
kissherceg 2008. 05. 16. 15:28
Törölt hozzászólás

Topik gazda

famo
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek