Szia jó utat kényelmesek a szobák gumi borítás is van némelyikbe. : )
Törölt felhasználó2008. 05. 16. 08:41
Előzmény:
törölt hozzászólás
Kissherceg, tudnál nevelési tippet adni, szerinted mit csinálnak jól a szüleid, hogy ilyen jó maradt a viszonyod velük? :)
Szeretnék én is ilyen jóban lenni a gyerekeimmel, majd ha felnőnek, csak sajnos én egy kicsit bonyolult szülői mintát kaptam. :)
Törölt felhasználó2008. 05. 16. 08:40
Előzmény:
törölt hozzászólás
Végem van...küldjetek egy pszihojárgányt..megyek a gyogyóba.
Famo, hasonló a helyzet nálunk is, csak én már beletörődtem, hogy szinte egész napi programom a pakolás. :)
Csak az a furcsa, hogy a rend csak pár percig tart, és egyből kezdhetem előről a pakolást. Néha feladom, és nem érdekel, ha lépni sem tudok a játékoktól.
NÉha pedig bosszankodom, mikor rádöbbenenk, hogy aznap már legalább tizedszer pakolok össze :)).
De szerintem addig jó, amíg így van, majd sajnálni fogjuk, ha már egész nap nem is látjuk őket, mert suliban vannak :)
Hát jó Bubu..de csak a kedvedért... :-))
Éjjel piszok rosszul aludtam..egyszer csak hallom, hogy valahol sikít egy lány..rögtön a torkomban dobogott a szívem..gondoltam, hogy tutkóra most kergeti a rézf@szú... aztán újra és újra sikított a lány... nagyon gyanúsan újra és újra...Hát az az igazság, hogy Bence ahogy cumival a szájában "küzdött" a levegőért, annak volt olyan furi hangja, mintha valahol a távolban sikítana valaki... :-) Na de akkor már olyan magasan volt az adrenalin szintem, hogy annyi volt az alvásnak. :-))
Szóval ennyi...mosott kaka jelleget öltöttem.
:-)
randalírozás... semmi extra..a császármorzsát először kitettem egy tányérkába..aztán a tányérkából a gyerek áttette egy pohárba, amiben volt tea is, ezt így együtt kiborította az asztalára, ahol a kisebbik nagy sikkantásokkal örömködve megtalálta, és most tömi magába...
a ház kb. olyan kupis mint egy nem is tudom mi..mint egy ház, ahol kisgyerekek vannak.
:-))
és most ráadásul gndolkodom ezen a long dolgon is. :-) ez a 200 napos m.átlag ez marha fontos dolog. :-))
Akkor jó, pont tegnap volt balszerencsém egy kis virnyogást,sírás,rivást halgatni. A csaj 24éves és panaszkodott hogy a pasijával már 4 hónapja semmi. Én elmondtam a véleményem,javaslatom és olyan leszúrást kaptam hogy ihaj.
Csak Csajok