Famo ha neked is bejött akkor nem lehet rossz, paszold le a csemetéket. Vid haza a csajszit az úradnak, és neked tuti a hosszú házaság. : ) : ) : ) : ) : )
Az a baj hogy télen is hasonlóan szuperül zajlik egy bevásárlás..csak akkor pluszban még a kabátom is esetleg ottfelejtem egy egy üzletben.
Így szoktam..szörnyű...
Utálom a bevásárlóközpontokat, pedig jó hogy minden egy helyen van.
viszont szuper nyári rucik vannak...
Képzeljétek a fodrászatban dolgozott eg yműkörmös csajszi is...akkora melle volt, hogy nem tudtam levenni róla a szemem...komolyan.Biztosan ismeritek ezt az érzést, amikor nem akar odanézni az ember, de annyira kihívó, hogy nem tudsz máshova nézni. Pedig nem vagyok ferde hajlamú..kicsit sem. Tutkó szilikoncickója volt. De szép cicije volt egyébként. :-)
de amikor megszólalt....jaj..szerintem a nyolc általános épp letehette...Pedig jó csaj lenne. :-)
Egyébként most hogy itt a jó idő nagyon nekivetkeztek a lányok... :-)))
A pasiknak meg ez kell...a hús... :-)) Persze tudom..mindig vannak kivételek. :-))))))))
Á, mindig így szoktam..ezért is utálok vásárolni..viszont ma annyi cuccot összevásároltam magamnak, mint már gég nem.. mindig csak a kölköknek szoktam venni. :-)
Egy valag pénzt elköltöttem, azt hittem jól áll a számlám... :-))) de nem :-((( mondjuk már tök mindegy
először az angol cuccom feljetettem a fodrásznál..aztán amit az egyik üzletben vettem, kifizettem és otthagytam..aztán átvergődtem egyik bevásárló kp-ból a másikba..egy üzlet miatt, ami mint kiderül az egyikben van... aztán felmentem a parkolóhoz..ahol kiderült hogy nincs nálam kp a jegyre...aztán vissza le az automatához....
Csak Csajok