Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
ez aranyos volt "itt nincs spekuláció". A világ tőzsdéin a héten spekulált ezer mrd usd tény. Az általad is gondolt feltételezés a virus mekkora világjárvány lehet, mennyi halálos áldozat lehet, stb, no ez ami jelenleg nem tény, de úgy is mondhatom jelenleg ez a spekuláció.
Itt vagyok az Örs vezér téri IKEA-ban. Emberek tömege egymás seggében, sorban állunk hot dogért. Tiszta fertő, egymás tarkójára lehelünk. Ezeknek az embereknek a fele ma délelőtt még konzervet és lisztet volt vásárolni és elítéli azt aki nem pánikol. Továbbá helyesli hogy elmarad valami selejtező labdázása a fakábú focistáinknak.
ki mondta, hogy szándékos? egyszerűen meglátták benne a lehetőséget teletömték a te fejedet is a média üzenetekkel, amik nem véletlenek kérdeztelek szépen: elolvastad a webbeteg cikket? mi a véleményed ezek után? nem válaszoltál nyilván ellentmond annak, amit bebeszélsz magadnak, jól látom? most azon lépjünk túl, hogy bemásoltam a h1n1 mortalitást, a tavalyi magyar influenza halálesetek számát stb, ezeket a tényeket egyszerűen nem akarod tudomásul venni vajh mi ennek az oka?
Sokmindent megcsinálnak a világban az amcsi ikertornyok támadása se tiszta még nekem,ott lehetett kamu,az csak az usában volt egydül!! De egy ilyen járványt nem lehet kitalálni, több mint 50 ország!! Japántol Nigériáig,Ausztráliától az USA -ig. Ilyen nincs,Ekkora világméretű kacsa kivitelezhetetlen.Ilyen biznisz nem lehet, ez világméretű dolog.Az hogy Soros egyedül bedöntötte az Angol fontot az biznisz volt,de itt nincs spekuláció,nem vitatkozom tovább mert nem érdemes ,pár nap vagy hét és kiderül kinek volt igaza,Jóccakát!!
én azt nem értem, hogy ott vannak a korrekt szakmai oldalak leírják, hogy minden évben ezres nagyságrendben halnak meg influenza szövődményben magyarországon hogy ez egy valóan valamivel agresszívabb törzs, de messze nem patakvér hogy a h1n1-ben nagyságrendekkel többen haltak meg és mégis a tömegek a bullshit baromságokat nyomatják ez teljesen elképeszt cinikus szövegek, hogy majd az én nagyapám meghal, mit szólok stb. ugyanakkor ezek az emberek simán elmennek a nagyszülőkhöz, a kórházba, a boltba százakkal egyszerre maszk nélkül és garantálom nem mosnak kezet ahányszor kell és simán turkálnak mindenhol aztán ha netán megfertőződnek, akkor ők megaszonták hihetetlen ps. a webbeteg cikk helyretesz mindent, el sem olvassák :))))))
Azt írják legfrissebb hír h 29 ember meghalt, 50 gyógyult, 1049 ember pozitív, esetek 52 százaléka otthon van enyhe tünetekkel vagy tünetmentesen. Lombardiaban 552 ember fertőzött. Nagyon kevés a fiatal, aki intenzív ellátást kap.
ezen pánikoltatóknak visszaüt a dolog, mert persze, többek között folyamatosan igénylik a kormány hatékony fellépését, stb. De a politikusi gondolkodásban az is van, hogy nem csak "lépek",vagy úgy teszek a vírus kapcsán, ha nem pl a pánikkeltők ellen is lépni kell (mert a pánik se hiányzik, de nagyon nem) és aztán portált, blogot, nicket is meglelnek. Aztán magyarázhatják, hogy ők saját gondolati rendszerükben ezt nem annak tartják.
egyrészt én itt is itthon vagyok másrészt annyiszor szólok hozzá ahányszor akarok mégha ez nem is tetszik a pánikkeltőknek :)))))))) te azzal foglalkozz, hogy elolvasd a webeteg cikket óvodások is megértik
piemonte szerdától kinyitja az iskolákat firenzei azt mondja, pontosan annyi arányosan az olasz fertőzött mint bárhol máshol európában, csak a többi ország nem tesztelt ennyi embert :)))))) Le misure degli Usa contro il nostro Paese
mi lasciano molto perplesso e le trovo sinceramente ingiuste". Lo
afferma il sindaco di Firenze Dario Nardella riferendosi alla decisione degli Stati Uniti
di elevare l'allerta nei confronti dell'Italia al livello 3, come già
accaduto per la Corea del Sud, per l'emergenza Coronavirus,
raccomandando ai cittadini americani di riconsiderare tutti i viaggi
verso il nostro Paese, evitando quelli che non sono strettamente
necessari. Per Nardella questa decisione è "un'altra mazzata" per
l'Italia "che ci lascia del tutto stupiti. Credo che le autorità
statunitensi debbano considerare che il numero di contagi in Italia è
proporzionale al numero di test, come gli altri paesi europei che
dichiarano meno contagi perché hanno fatto meno tamponi. Quindi non c'è
un 'caso Italia' siamo in realtà nelle stesse condizioni degli altri
paesi europei".
komolyan mondom, ennyire nem vagy tisztába a mai világgal? A biznisz áll minden mögött, lehet a migránsokból, a korona virusból (és nem kell teljesen kamunak lenni, annál ütősebb), bármiből és világbiznicet csinálni, mert nem kicsiben megy a játék. Csak a tőzsdéken pár nap alatt ezer milliárdot lehetett.
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live