"AzOPUS GLOBAL Nyilvánosan Működő Részvénytársaság kijelenti, hogy a Befektetés nem a Társaság stratégiai befektetéseinek része, illetőleg az esteleges EMABIT-ban felmerülő és pótlólagos forrásokat igénylő probléma csak áttételesen és elhanyagolható mértékben érintheti a Társaságot. Így amennyiben az a helyzet áll elő, amely alapján az EMABIT, vagy a CIG tőkepótlásának szükségessége merülhet fel, a Társaság kijelenti, hogy a Befektetés kapcsán nem kíván és nem fog semmilyen helyzet esetében sem közvetlenül sem közvetett módon pótlólagos tőkebefektetéssel vagy más egyéb pénzügyi segítséggel(tőkejuttatással)élni és ilyen vonatkozásában sem szerződéses sem egyéb kötelezettsége sem áll fenn." Szerintem ilyet nem jelenthet ki!!!!! Úgy tesz, mintha nem is lenne tulajdonos a CIG-ben.
Csúnyán elhallgatták a dolgokat és a közgyűlés óta tartó lefelezés azt tükrözi valakik tudtak a dologról. Ez a magyar tőzsde sajnos, nem túl bizalom keltő. Sokan beragadtak.
Szerintem a borkai botrány kutya füle, mint ami most kibukott... nem véletlen jegelték, amíg lehet. A mélymagyar biztosító a busás nyereséget várta Afrikából, helyette csak a vesztaség és migránsok érkeznek :)
Az az igazi gond, hogy a mélymagyar részvények a választás óta mélyrepülésben, ATL felé igyekeznek, míg a tőzsdék és BUX ATH illetve annak közelében ... 30 éve a maffia jelleget erősítik maximálisan. Miért jó ez "mindenkinek". Akinél a sok részvény van, lett volna lehetősége árfolyamot korrekten, kiszámíthatóan karbantartani felfelé és lefelé is... de nem, ezek csak lopni akarnak. 2 méterrel a föld alatt mindegyikünk ugyanolyan féregtanya lesz, legalább felette ne legyenek azok...
Semmi gond. Ezen nem múlik semmi. 1 hónap? húhaIlyen kitiltásdi baromságban sem volt még részem. Bocsánat, ha alpári voltam. Maradok a TA alapú kereskedésnél, a későbbiekben valószínűleg messziről kerülöm a mélymagyar kategóriát.
CIGPANNONIA nem csak felbeszélő
Sajnos a másikban nem veszik jó néven a nem csak felfelé gondolkodókat.