én is le sem szarom mint magyar péter.aki meg akar halni azon taszitani kell,és azon is aki tötymörég és gondolkodik azon hogy ugorjon vagy nem.mi a fast gondol az emberiség örökké igy megy hogy mindent tönkre tesznek,eddig és ne tovább elég volt emberiség gém over,
Fidesz egy farizeusok párt a leggonoszabbak leggonoszabika.viszont lehet e miatt valamennyi magyar még marad.tobbi nép ugyan kik.a zsidó népen kivul?persze a népek közül azért lesznek tulelok
Sajnos minden hatalom ott van és már késő,magyarok hagyták.en akkor minden pártnak megirtam ne hagyják hogy Orbán megnyerje mert baj lesz.le sem szartak és most ez van.
cigbe egyre több pénzt fognak tolni 2026 ig.de másokba is igyekeznek fidesz.én nem látom a tisza gyözelmét marad orbán.láttuk mi volt kovidnál maradj otthon és mindenki otthonmaradt.sosem tanul semmiből a magyar hogy átverik
Engem picit még mindig megborzongtat, hogy 361-ről 370-re, vagyis 3%-ot most éppen 800e forintnyi kötéssel sikerült megtenni. Ha nem hinnék ennyire extrán nagyon a számokban (hiszek), egy ennyire illikvid papírt bottal sem piszkálnék és néha még így is megkérdőjelezem magam. De azért maradok 500-ig.
CIGPANNONIA kitartók