Egy dolgot nem értek, van 40 milla papír közkéz, de nem likvid... Mindenki ülne és vár ? Szerintem a közkézben is van pár tulaj, aki 5% alatt van éppen ? Szinte biztos vagyok benne, ha bevezetnének még 100 Milla részvényt alig csökkenne az ára és érdekes módon lenne rá vevő.
8 [■]/2023. (IV.19.) számú Közgyűlési Határozat: A Közgyűlés úgy határoz, hogy a Társaság az adózott eredmény és részben az eredménytartalék terhére osztalékot fizet. A Társaság 1 457 056 933,-Ft összegű adózott eredménye és a részbeni eredménytartalék figyelembe vétele alapján a forgalomban lévő 94 428 260 db „A” sorozatú 33 Ft/db névértékű törzsrészvények után részvényenként 18 Ft osztalékot fizet. Az osztalék kifizetések összege összesen 1 699 709,- eFt. Az osztalékfizetés a jelen Közgyűlés összehívásának és jelen Határozat meghozatalának időpontjában hatályban lévő Alapszabály rendelkezései szerint történik. Osztalékra az a részvényes jogosult, aki a hatályos Alapszabály szerint lefolytatott tulajdonosi megfeleltetés fordulónapján a részvény tulajdonosa. Az osztalékfizetésre vonatkozó tulajdonosi megfeleltetés tervezett fordulónapja 2023. május hó 18. napja. Az osztalék kifizetésének tervezett napja 2023. május hó 25. napja. Az osztalékot a Társaság megbízása alapján a KELER Zrt. fizeti ki. A Társaság az osztalékfizetés technikai lebonyolításáról részletes közleményét fog megjelentetni.
Nem hiszek én semmit.Hát önmaguknak lett kitalálva.50 ft osztoviccsal lendületből meg tudnák magukat kedveltetni.Ahogy számolgatom,ebben a környezetben nekik sem görbülne sírásra a szájuk.290 et már azonnal megveszik.
Osztovics ? Mint írtam korábban az osztalék kb. kijött a bent lévő kp. állampapir hozamából. Nehogy azt hidd, hogy ezt 3-5 évig a folyószámlán tartották 0,5 % kamaton....
Nagyon okos a gondolat,hiszen kimondva ez a cél.A Balkán terjeszkedés!!!Az AEGON Török,Román,Bolgár,Horvát,Szerb stb. kitettséggel bírt.Ez volt eladó,ezt vette meg ugye a VIG.,Magyar portfolióval együtt-megjegyzem Mo-i volt a legértékesebb….Ugye ebben szerzett tul.részt talán, 45% ot a Magyarország .Keményen meg fog indulni szerintem a részvényekért a harc.Csak elképzelés,nem vételi tanács.
oksa, de ez biztosító, biztosan mások a feltételek. És, ha nyitna pár irodát a környező országokba (pár millába kerülne csak és még kötés sem kellene nagyon, csak a lehetőség), akkor lehet 600-ról beszélgetnénk pár héten/hónapon belül.
CIGPANNONIA kitartók