Itt lehet látni, hogy mennyi biztosító eladás van :http://hu.songshanfuse.com/supply/smd-fuse?gclid=Cj0KCQjwuaiXBhCCARIsAKZLt3kyVJbIPIgeELZQJ6qVR7yKU5Ej8gWTgkd2arDMLdMfn0XQ6MepcX0aAv-sEALw_wcB :)
CIG megközelítésben, hol lehetne ' brüsszeli pént lopni ?' Mondjuk ebben az esetben nem bánnám, ha a CIG 'lopna' pár száz milliárdot és megvenné az Allianzt.
Való igaz egy jogos kérdés, de: - az RRF pénzekről most ősszel megállapodnak; - a 2021-2027 ciklus pénzeit meg fogja kapni az ország (ehhez helyre kell tenni az ellenünk folyó eljárást, amelynek egyes konkrétumai is homályosak) - illenünk kapni zsozsót a határvédelem miatt; - megtámogathatnának a háborús többletterhek miatt is (menekültek befogadása, ellátása, stb.)
Azért a Bankholding deallel eléggé irányba rakták a CIG-et. Közvetve számít az EU-s pénz (milyen lesz az ország gazdasági helyzete stb...) de közvetlenül nem igazán.
Fenntartom, hogy a mostani eladások pénzfelszabadításról szólnak, nem a papírnak szól. Háború van. A másik, hogy Hungarikum is vásárolni akar a rendelkezésére álló cashből, de nem saját részvényt, hanem másik céget... Mindenre van magyarázat.
Nem értem, hogy miért nem veszik ezt a papírt észre, egyszerűen ez rejtély számomra... 327-en mindenki adhatta volna, aki akarta, akkor nem adta, most 260 körül meg adja ? Akkor azt gondoltam, hogy ez soha nem lesz 327 alatt. És azt sem értem, ha 327-en a Hungarikum megvett volna mindent, akkor alatta most miért nem veszi ? Hiszen elvileg a pénze megvan rá. Kb. 1 hónap Q2 jelentés, meglátjuk.
CIGPANNONIA kitartók