Ezt hol értettem félre, kérlek segíts ki ! pl.: dec.5 . 16:31 "Hát Feel akkorát fordult hogy csak na :)" Ez nekem már ekézés, de nekem más a kognitiv képességem. Ja tudom, ott a szmájli. :)
Ezt csak a vilagvege hangulat terjesztoknek irtam termeszetesen egy kis korrekcio meg nem azt jelnti,hogy itt a veg es szakadni fog 30%-ot a piac.Szerintem az meg odebb lesz talan 1 ev mulva de nem a kovetkezo par hobapban.
:), januárban ? fél év alatt közel 20%-ot. Most pár % korrekció biztosan, -hogy is mondják- ja, szakad. :) Majd 1 hónap múlva ténylegesen kiderül, hogy fordult-e a "tankhajó"
Mondtam,hogy nem adtam el en raerek tartani, mehet rest betolteni 370ft-ra az se erdekel.Legalabb tobbet nem kell majd hallgatni,hogy ott maradt a res milyen stresszes helyzet lesz majd 800ft felett,ha ott marad a res.
Köszönöm hálásan és igazad van, én is ugrálós vagyok alapvetően, most próbálgatom a tartást tavaly, meg idén...szoktam lépni eladni, azt éreztem most h kína, plusz konzi viheti 600-ig, appba meg egyszerűen totál beragadtam...ott még dilemma sincs...
CIG Pannónia