Igen, most bejött. Csak arra írtam, hogy a másik 3 ML-nél már sokszor szivatták ezzel a népet, pl berakja az ember oda a stopot ahova "kell", sőt kicsit lejjebb is inkább óvatosságból, és odáig lezúzzák majd szépen visszahúzzák mintha mi se történt volna, az eladók percek alatt kiállnak a könyvből és csak nézünk... Sok napon belüli váratlan fel-le fordulat volt már az elmúlt 4-5 hónapban ezekben. Most nagyon irányított kereskedést sejtek ezért nem bízok a TA-ban itt.
igazából segített (volna) a TA itt is, a 25-ei háromszög bezárása előtt be kellett volna rakni egy 460-as SL-t. Még egy kicsit tökölt az árfolyam, de mivel nem felfelé tört ki, így lefelé végül... akármennyire is játék, most sem mondott annyira hülyeséget a TA
Ha feltételezzük hogy nagyok játszanak a papírral akkor lehet pont a TA-t is "felhasználják" szivatásra. Egyébként profi ábra, csak a TA működése bizonytalan jelen helyzetben, ML-papírokban láttunk már meglepiket TA ellenében.
Nem rossz ez es ne hibaztasd magad persze jo lett volna eladni 520ft felett es most visszavenni.Igy utolag minden egyszerubnek tunik.Nem adtam el en sem mivel en hiszek az ennel joval magasabb arfolyamban.A jovo eldonti,hogy jol dontottem e vagy sem.Az en dontesem es vallalom nem is idegeskedek a mostani arfolyamon sem.Persz nekem joval alacsonyabb az atlagaram de mint mondtam van egy elkepzelesem es azt tartom.
CIG Pannónia