Csepel közben 1510,- + 20%...... tényleg minden hulladékból kellett volna venni még az alján, aztán amikor megrántják kidobni az összeset, egy + 50% simán meglett volna csak azokból.:))
Elvileg jó hír, mivel csökken a részvények száma, amelyekre megoszlik a nyereség. Másfelől szvsz ez egy újabb beteljesülése annak a srv-vásárlási/megszüntetési programnak amit korábban meghirdettek - de ezt vélhetően már beárazta a piac.
Ha jól nézem az elmúlt öt napban kialakult egy ék (pfuj TA!) amelynek alsó, majdnem vízszintes talpa 414-417 körül húzódik, a felső lejtős éle kb. két nap múlva metszi át a talpat, azaz a héten eldől, hogy visszaemelkedik, vagy betölti teljesen a rést. Én szurkolok.
persze a certi életveszély, főleg az erstés, annyira durva h nem is tudsz reálisan gondolkodni, én pl a megbízhatatlan árjegyző miatt szálltam ki az adat előtt anno...h én ebből köszönöm nem kérek...
A gaz jobb pelda 3,2 adtam el akkor a certi 239 volt. Most 2,86 es a certi 250 ft . Beteg ez de a certit jobb ha elkeruljuk. A Cig jo lesz tbsz szamlan van a nagy resze, sokkal tobbet kerestem ha mint egy Mari neni ultem a befektetesben. Egy megnyitott trade valoszinusege hogy nyersz vagy vesztesz 50-50% ha grafikonokat is nezel melle, ezek a szazalekok jelentosen csokkennek.:-)
elképesztő dolog ez a tőzsde, hónapokig még csak 460 alá se ment....most meg... tegyük fel visszamegy 500-ra szinte mindenki dobja és akkor meg majd továbbmegy....
CIG Pannónia