:) mondjuk maga a fórum is vicces néha: egyik nap még emelkedést majd esést, beöntést na meg rallyt vízionálnak egyesek miközben 1000-szer átbeszéltük, hogy funda ide v oda arra a szintre rakják az árfolyamot ahová akarják. Ez van, ehhez hozzá kell szokni . Akinek ez nem megy annak nem való a magyar tőzsde. A fentiek figyelembe vételével vicces olvasgatni 1-1 forint után azt hogy "ugye én megmondtam" meg hogy "márciusra 950ft" . Tisztázzuk itt senkinek nincs üveggömbje ergó honnan is tudná bármelyikünk mi lesz? Max a bennfentesek. Az más dolog hogy van akinek bejön és jókor nyúlt jó rv-hez, de ezt előadni úgy mintha előre tudta volna az kb. komédia kategória. Egyedül a TA lenne alkalmas arra hogy tendenciákat x eséllyel mutasson meg és arra lehet mondani (számokkal, alakzatokkal) hogy ez v az lehet. De ugye az is evidens hogy ma a papírok többségében a TA nagyon kis eséllyel használható. Ezek fényében jókat mosolygok némelyik kommenten :)
nem kell erőltetni... pihenő bármikor jól jön, ha érzelmileg megnyugtat és újra tudsz túlfűtöttség nélkül kereskedni, esetleg újragondlni 1-2 részletet a stratégiádban...
Kár hogy nincs itt egy olyan certificate,hogy "amint330-onvevővanazonnalmegpakoljákakönyvetésa biztonságkedvéérteléállnakmég329-reis". Longolnám életem végéig.
más meg vesz opit ötvenen....:D:D (mondjuk én vettem) (most cigem, appim, és konzim van, ha ezek január elejére bejönnek v januárra, akkor egy időre abbahagyom, FEL KELL dolgoznom ami idén történt....(az egyenlegemmel) :) (nem bírok már figyelni, dönteni napi szinten)
meló van vele, nem vitás.. de nekünk munkalapú munkás-paraszt-proletár-speka X-eseknek ez jutott... minden %-ért meg kell keményen dolgoznunk és sírva teszünk el minden nyerő %-ot is, mondván ennél többre születtünk... :D
CIG Pannónia