Szegény Horváth Béla... "csak" 2.134.312.500, -Ft-ja van CIG részvényben, ha 500 Ft-os átlagárral számolok.
És ha még hozzátesszük, hogy val.színű ennek legnagyobb részét ingyééé kapta.
Fussa majd szlovák rendszámú ML Mercire !:-)
Pfujj, de irigy vagyok ! :-)
Gaál Csaba, a CIG vezérigazgatója megerősítette, hogy 2014-ig profitabilis lesz a biztosító. Azonban 2013-14 körül szükségessé válhat egy 4 milliárd forint körüli forrásbevonás, mely a jelenleg még kiforratlan Szolvencia II szabályozástól lóg a levegőbe.
Tegnap a CIG két igazgatósági tagja is vásárolta a biztosító papírját 10 illetve 7,5 ezer forintos mennyiségben 539,35 és 555,53 forintos átlagárfolyamon, mellyel a napi forgalom 40 százalékát generálták.
"Hidd el hogy aki ki akarja szórni az is ésszel szórja nem durr bele."
Ok tegyük fel hogy van 1 millió részvényed ami kb 2% miképp tudnál jó áron túladni rajta ?
A nyílt piacon sehogy, max megállapodsz valakivel egy árban és az bekerül a kereskedési rendszerbe. Normál kereskedéssel szerintem kiakasztanád a piacot. Napi kb. 35000db részvény cserél csak gazdát.
"Annyiban persze össze lehet hasonlítani hogy ott az államból kell kisajtolni valamit, itt meg Járaiból"
Javíts ki, ha tévednék, de Járai kis tulajdonos, és FB elnök (ha jól emlékszem) a CIG-ben rajta kívül sok más milliárdos nagybefektető van, nem is beszélve arról, hogy az op. vezetéshez nem sok köze van.
Abban talán igazad lehet, hogy "jó tanácsokat" tud sugallni. Kicsit túl van misztifikálva.
Szerintem rájöttél te már a csízióra.
Hidd el hogy aki ki akarja szórni az is ésszel szórja nem durr bele.
Az biztos hogy a 200 forint vagy alatta szerzőknek itt is keményen remeg a keze és szórja ha alkalmat lát a disztribúcióra.
Elég ha belegondolsz hogy a 100 forintos tőke még mindig csökken és így is elpasszolhatod még mindig 500 felett.
Ha egy OTP-t már eszköz érték alatt kapni, akkor miért ad még bárki ezért eszközérték 5-szörösét? Iszonyat drága ez a papír.
CIG Pannónia