Nem hülyeség,viszont szerintemát fogja vinni.
Chart brutál képet mutat.
Vannak várakozasok a céggel szemben,igaz ezek még spekultívak,de speki tőke repíteni tudja a papirt.
Aztan jelentésre adott aron lesz a papir.
Még annyit, hogy a 170 Forintos cuccokból fedez a brókerház. Jövő héten, ha nem megy át a 231ft, Én felezést javasolnék.
Persze semmi garanciát nem tudok adni. Ki kell ülni.
Nekem úgy tűnik, mintha záróra visszatennék az árfolyamot, hogy ne legyen plusz...ha jól emlékszem, ez a héten négy napon így történt. Gondolnám hogy jöjjenek eladók erre a szintre!
Tetszik a forgalom a topikban,kifejezetten jó,a papir jövőjére nézve,ha negatívabbak az írások akkor is.
Funamentumokkal én is foglalkozom viszont kevésbé,mint te,mert ezt igazából csak a bennfentesek tudhatják,mire hírként megjelenik,az árfolyam már megtette azt az utat.
Chart ami engem kifejezetten érdekel,vagyis jobban,mert ez a több,mint 2.5 évet átölelő ford fej váll pozitív rettenetesen......
Ez teljes tévedés. Ez a történet akkor lenne igaz ha egy olyan biztosítót vettek volna meg amelyiknek tök jó Bevételei vannak de nagyon magasak a költségei amit le lehet faragni. Azonban nem ez a helyzet. Hanem az hogy a megvett biztosító állományának egy jelentős része le lesz Építve, azaz eltűnik a bevételek nagy része. A fennmaradó állomány bevételi hozzájárulása nagyon kicsi. Így ennek a profit hoz való hozzájárulása is a legjobb esetben is csak kevéske lehet. A sztori itt továbbra is csak az új értékesítési csatornák esetleges kihasználása lehet. Más módon nagy profitot az MKB biztosító megvásárlása nem fog okozni. Kivéve az egyszeri hatást ami valószínűleg hamarosan kiderül.
CIG Pannónia