jakob szerint
Ha elmegy egy lány a rabbihoz, a rabbi rabbi, a lány egy lány. Ha a rabbi megy a lányhoz, a rabbi nem rabbi, a lány nem lány.
cig meg cig
Bocs! De én nem Rubel vagyok, aki folyamatosan tömésről, meg zuhanásról kiabált 180-nál is :-)
Korrekció mindig is lesz, most 222-ről volt 210-ig és ez -5%.
Szerintem is. 200 ft os ellenállást nagyon nehezen vitte át brutál mennyiségű papirt 25 ezres tételekben vettek meg ott,ha alá esne azon nyomban adnám el,nem pedig vennek,mert fals lenne az egész.....
A 210 huf ma még fogta, szóval 200 vagy alatta jó vétel lehet. Pedig decemberben már 300 huf szövegek mentek Mikulásra :-)
Aztán nem győzték adni a végén., erről senki se írt? :-)
Egy teljesen egészséges korrekciót láthatunk most, ekkora emelkedés után nincsen ebben semmi rendellenes. Vannak akik realizálnak, és ez így van rendjén! Az irány ettől még adott, sőt szerintem is az Év egyik nagy meglepetése lesz. Azt azért nem merném gondolni hogy innen dupla, de a 300-on kopogtatni fog, bár ki tudja, a tőzsdén mint tudjuk minden megtörténhet..
Amikor 192-193-ról tesztelte vissza a 180-at mennyien beleadtak. Na most is ez lesz. Alacsony forgalom, visszateszt. Így egészséges. Ha ez nem lenne nem is tudna tartósan emelkedni.
Egyébként meg mi változott tavaly év vége óta? Semmi. Akkor a nagy vevő gondolta meg magát? Na persze. Mert elment 20e db? khmmm...
CIG Pannónia