Előzőleg cashline telebroker 0,5% 3000huf minimáldij. kis tételü kötés kizárt hogy jó legyen hiszen 600K alatti kötés már nem 0,5 % és telebrókerként olcsó volt, de.... :(
én hoztam át 25 konti shortot, de tegnap láttam hogy minden fel, nyitottam 20 longot. majd ha elindul le zárom a longot és rányomom még azt is shortra! ezt a pár napot már kihúzzuk!
az a baj ezekkel az árakkal, hogy szinte nem tudsz keresni....
háti: ha jól megy és fogsz 200 pontot, a jutakék 20(!!!!) % irtózatosan magas...
rv valamivel olcsóbb, de csak dt-re; az meg áletveszélyes lehet...
mikor tudsz megcsinálni a béten 15-25 trédet, úgy hogy többet keresel mint a broki??? nézegettem az ersés számláimat, majd hanyatt estem mennyi jutalékot kifizettem...
Szívatás! mert nem az szerinted?
Számodra azért nem mert jó irányban állsz!
(jelenleg)
Otp rések 4900-tól 3 db bele mernél venni most?
Lenne egy normális korrekció elhiheted, hogy mindenki utána nyugodtabban longolna!
Én nem hoztam át pozit erre az évre, de tegnap egy kis korrekcióra beshortoltam, mert így nézett ki! Dax meg is csinálta félig meddig mi meg!? fel!
e/pf alapbol 35000 ért most 27 otit tudsz játszani, mig 1 hatit
rv ára 0,3 % = kb 15ft
hati 2 x 200
így jön ki amit írtam
de a költségek mindenhol másként vannak,kiróva,
( van ahol van még + egyéb is a hóvégén, van ahol a kötésdíj mindent tartalmaz
forgalomtol is függ kinek melyik a kevesebb) :))
Itt tényleg nem lehet normálisan day-tradelni szvsz! Elhiszem, hogy mások is nem hiába vannak így ahogy olvasom!
Reggel vissza kellett volna tesztelnie hatiban a 22150-t kb vagy akár a 22000-t így csak kitömésre mehetnek (túl sok a rés!!!!) meg egy kis év eleji szívatás! rsi már reggel túlvett volt nem kicsit!
Ricsi mol le! otp mtel fel! találd el mi!? Jó vicc!
Háát OTPvel daytrade 200 forint álomszerűnek tünik, míg a határidőben elég gyakori.
1 konti hati ara mit jelent nalad? Mert ha az altalad emlitett 35ot, akkor abbol 7otp-t tudsz venni, igy FORINTOSITVA:
1 konti hati araert otival (200ft-11ft juti szorozva 7db)= 1323
1 konti hatival 2000ft minusz a koltseg 2x5= 1900
ha valaki ennel tobb jutalekot fizet, az nagyon gazdag ember, vagy...
Persze...nekem is van kettő.
Egy commedity bull nyersanyagportfólió, illetve egy concord-nál jegyzett vegyes rv alap. Jók ezek valóban hosszabb távra...és hajhullás mentesek! :)
..itt is találsz összevetéseket illetve hozamokat alaponként lebontva.
Kicsit ebből-kicsit abból....nekem ez az elvem. Diverzifikált befektetéseim vannak a saját pénztárcámhoz igazítva.
Kis likviditási alap, kis eur kötvény, kis bankbetét...stb. A prompt tőzsdén van a legkisebb része a megtakatításaimnak.
BUX1112
Vajon ,hogy indul az év?December végi beszűkülésből esés tovább vagy esetleg 2011 már emlkedéssel indul?