Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Azért túl nagy zakóra ne számítsatok szerintem... Max 180, 160 fibó... ;-) záróra vissza kéne menni majd valahova 12240 környékére, hogy reggel ugorhasson egy réssel felt... hogy mire? Mittttomééééén :D
én is vettem még 3151 -en 200 -at...összesen már 2500 db van :_)
DAX nekiállt kicsit esegetni...
meg az SP is...
Az MA cross jól jelzett..
meg a Klinger Oscillator is jelzett már előtte 1 órával, másfél órával.
"12:49 | Válaszcsapással fenyegetik az oroszok Amerikát"
ettől mindjárt ATH -ra mennek a piacok :D
mert köztudott hogy ilyenkor venni kell minden áron :P
Köszi. Sajnos a12223-on nyitott DAX shorttal nem vártam meg a nyitás utáni leszúrást és kis minuszban lezártam, most pedig van egy DAX longom 12229-ről, így jobban szeretném, ha felfelé menne.Shortjaid még megvannak?
szerintem MOL emelkedni fog majd...
2300 lesz egy részvény kb...mindneki azthiszi hogy olcsó. és venni fogják...
de 3000 nél tuti hogy lesz megtorpanás.
Kakaópor - adalék van csak ? :D
én nem is hallottam még ilyenről..komolyan mondom...
mi csak De Zaan Holland kakóport használunk...igaz hogy drága, de mivel erős a színe és jó az íze, ezért kevesebb is elég bele...mármint a krémekbe...tehát megéri.
tegnap éppen hoztak egy 20 kg -ós zsákkal :_))
fagyiba is sok kell...
Erről már írtam, hogy tudom, hogy figyelik sokan mit írok... még bróker is hívott emiatt... hát ez van... mindenki magad dönt! Ha nem jön be a dolog, így járt mindenki... nekem a tőkém nagyon kicsi része ez a pakk... másnak lehet full tőke, és nem fogja tudni kezelni. De drukkolok a többieknek, mert akkor nekem is jó lesz :DDDD
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!