Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Igen, én nyitottam 280-on.401-ért amit anno vettem 5k db-ot azt 440-en elvitte a stop nyerőben... azt írtam is, azóta nem volt magyar piacon semmilyen pozim.
Ugyan ez volt a Richterrel is 7000-nél shortoltam, utána ment még, ültem bukóban. Kérdeztem magamtól, hogy senki nem látja, hogy mennyit jött és itt realizálás lesz? Senki nem látja a Richter szempontjából negatív deviza árfolyammozgásokat, kockázatokat? Én vagyok a hülye, vagy mindenki más aki veszi 7k felett? Most ugyan ez van MOL-lal, OTP-vel...
tényleg esik a búza...hamarosan biztos hogy elkezd felmenni az ára, mert az Olaszok, külföldiek elkezdik felvásárolni például a magyar gabonát..és kezd majd kifogyni...meg persze a feldolgozás miatt is elkezd fogyni...
szóval ilyenkor elkezd majd emelkedni...
OFF
most jöttek meg egy puncstortáért...a nőnek egy foga sem volt:D mondjuk puncstorta puha...nem is kell annyira harapni :D
tegnap meg egy cigány nő jött fagyizni...nagyobb pajesza volt mint nekem bármikor :D
hát igen... kapják a támogatásokat... mintha mi is kapnánk támogatást a fagyiszezonban, mert egykét nap esik az eső ? egy fenéket...nekünk seki sem ad.
lehet vele keresni de nagyonn érteni kell hozzá..szakmailag is.
jó hogy télen nyaralnak...mi meg télen is dolgozunk :D
majd beindul az esés....majdcsak eljön...nekem is 34.000 lenne a céláram..olyan nincs hogy nem fogunk soha esni...enyire tényleg nem ellenálló a magyar piac...vagyis most igen..de ha kinnt valami adódik, itt hatványozottan érzékenyebbek is lehetünk.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!