Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Így van. Mondtam újra shortban vagyok. Kiszálltam pluszban, majd visszaszálltam, még mindig tartom és tartani is fogom, stop persze lesz ha felfele menne 72K fölé. Ha nem, megy le tovább bővítve.
Törölt felhasználó2024. 05. 17. 17:05
Még bullishnak néz ki, célárat elérte, ezért zártam. Nem én emeltem meg a kamattartalmat, 680 db volt a napi forgalom záróig, csak egy pici része voltam. Eddig teljesen jó döntés volt a zárás, azóta nem sikerült neki tovább esnie. Ha esik a jövő héten, lehet veszek longra.
Nem értem honnan lenne 72700-ról, mert hétfőn eladtad, rá is kérdeztem...miért? Hétfőn fél tíz után már nem volt 72700-nál az árfolyam.. . Hathor
hétfő, 12:37
Előzmény:
Zsombéki
#100479 Nincs ma türelmem hozzá.Kis nyerő volt rajta. Várok .Zsombéki
hétfő, 12:31
Előzmény:
Hathor
ezt nem értem, múlt héten csütörtökön kezdtél adni, majd felfelé hígítani az ékre végig ültél egy nagy mínuszt, az első lehetőségnél, ahol ki tudtál menekülni kis haszonnal zártál Nem hiszel már az esésben? Nem akarsz végre keresni egy jót? Nyerőt rövidre, bukót hosszúra hagyod? Mire fel várod most a felfelét? . Hathor
hétfő, 10:06
Előzmény:
ALANFED
#100475 3500ig ment kamat, majd hirtelen 300pont lejn.Arra pont elég volt, hogy 72310en kiszálljak a 16k shortból.Jövök még majd"
Bux -1.4% Majd jön a nem veszunk tobb reszvenyt vissza, osztalek levagas, kitarazas, vilagjarvany ujra, haboru, leminosites. Es a sok ATHs beragadasa. A kör nem áll meg
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!