Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Felhuztak hatit zaro elott, mert usa pluszba ment, de nap vege csuf vereseg lett kint. Nullas buxra +1%os hati? 600pont a semmire. Penteken lehet dobalni vissza
akkor a mai már mínuszban van, 540 volt a tető 15:42 előtt, most 800-on lehetne visszavenni OTP-ben a napi forgalom harmada van, volt bent vételi oldalon 15500-on, ez támasz bux is visszakúszhat 61K fölé holnap gyémántból még nem tört le az, csiszolatlan a gyémánt
2órás chartom sem szebb https://kepkuldes.com/image/PLoZQZ Na de ez egy dolog ugye, ettől lehet Bux bolond. Nekem van hati short máról és tegnapról. Ha ellenem megy zárom, ha nem megy ellenem, akkor is.. csak akkor nyerőben :)
Igen, en nem vártam ilyen menetet, leírom mindig, most is. Esést vártam. Tévedtem. Nagyin jó a kormány, az ország, a befektetői hangulat, a cégek teljesítménye, az élet! Örüljünk ennek, mrg a lingosok 50% hasznának! Jövőre legyen nekik még több! Búék!
Hát igen! Nem számít semmi csak az emelkedés bármi áron , a lebeszélők ezt mondták egész évben. Meg az esésre álló grafikonok mutogatása és a jó short beszállókat indokló un, "hírek" Aztán lett pislogás.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!