Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Gyula nagyon köszönöm a fáradhatatlan elemzéseidet, hozzászólásaidat, tényleg nagy segítség az eligazodásban. De egyébként én azon a véleményen vagyok hogy 18 ezres BUX emelkedés után kell lennie egy nagyobb korrekciónak. 40-58 ezer. Lehet hogy áttolódik jövőre, de minél tovább tolódik, annál nagyobb lesz a korrekció. Óriási hiba lenne kizárni ennek a lehetőségét. Ha megnézzük, igazából 37000 óta emelkedik a BUX, ott volt a fordulópont, tehát 21 ezret emelkedett. Ilyen emelkedésre nem sok példa van a Bux történetében és mindig jött a zakó utána.
Jó napot! Private Banking friss:-BUX napi: Még mindig a hosszú emelkedő trend
felett folyik a kereskedés, de a mindenkori tetőpontot
továbbra sem tudta meghaladni a görbe.
A helyzet nem változott, ha 56 250 alá zárna a piac,
akkor a hosszú long trend törne, érdemes lehetne
kiszállni a long oldalról. Addig amíg viszont ez nem
következik be, addig megmaradna az esélye akár az
új csúcsnak is, habár ez is kis hozamlehetőséget
takar.
Amíg a zöld emelkedő trendvonal nem törik, nem fog
tudni elindulni tartós korrekció.
Ellenállások: 57 806; 59 375; 62 500.
Támaszok: 50 000; 46 875; 43 750.
Ez a hati tulajdonságából fakad, hogy év végére csökken a különbség. Sőt, december 3. péntekén 0 is lesz a különbség, mikor kivezetik a 2312-es hatit. A 2412-es hati pedig decemberben vagy 4000-es különbséggel fog nyitni.
Morgan Stanley strategist Mike Wilson warned last week's stock comeback "looks more like a bear market rally rather than the start of a sustained upswing." (Forrás Yahoo)
Ami jó hír hogy folyamatosan csökken a különbség a BUX és a BUX hati között, így a shortnak is csökken a kockázat. Mert múlt héten még 1000-1200 volt a különbség, most már úgy néz ki 700-800 csak. Csodálkoztam is pénteken hogy a BUX 57300 felett zárt és a Hati csak 58000 ezren (pontosabban 10-zel alatta) nagyon érdekes, mindenesetre a megmaradt shortjaimnak jót tett.
Én is ezt várom de nem következett be eddig. meg is shortoltam a Buxot 56000 ezerig, de nem tudtam az összes shortot lezárni sajnos. Most árgus szemmel figyelek mi lesz :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!