Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nem kellett volna sok a duplához. Akkor még valóban nem zártam. Meg kellett elégednem végül 80%-al. Nagyon jó emlékezeted van biztos, de egyszerűbb lett volna, ha megnézed a tegnapi bejegyzéseimet (OTP topikban is), mert akkor felesleges lett volna feltenned ezeket a kérdéseket. Ma miért nem írok? Azért mert nincs mit. Tippem sincs mi lesz, itt ez szerencsejáték most mindkét irányba, ebből kimaradok, a héten már nem hiszem, hogy felveszek pozit.
El kellett mennem vásárolni, ügyet intézni, most kaja, de közben beadok egy M30as chartot.Elnyomtam egy ezrest véletlen útközben, 53830helyett 52830as shortot nyomtam, így 53730-720on teljesült, egy ezrest elírtam, de vissza lett véve 53690en :)nem tudunk hibázni... Bux M30 https://kepkuldes.com/image/StKhUc
"Nem merem nekik leírni milyen pluszban van a certi, mert megköveznének. :D" Ezt írtad, hogy pluszban van a certi. Az van pluszban, amit még nem zártál. Tehát akkor hogy is van ez. Ebben jó vagyok, megjegyzem hogy ki mit mond. De ez itt a fórumon mindenki számára ellenőrizhető is.😁
Nem te vagy a legélesebb kés otthon a fiókban. Szerinted még tartom? Nézd meg az utolsó néhány bejegyzésem. Tegnap kora délután bezsákoltam a nyerőt, azóta mozi, nincs pozim.
Érdekelne az OTP short certid nyerője. Érdekes, hogy ma nem írod tele a fórumot a félrevezető hozzászólásaiddal. Te valami fantasztikus ember vagy. Ha az OTP ATH közelbe emelkedik, neked a short certid akkor is nyerőben van.
osztalékkal 2800-as ár ez volt a második céláram, a következő már nekem is " futurisztikus" és nem rossz a cash sem , ha megvan a hozam.....a gáz-olaj bármikor visszaeshet innen, és akkor lehet visszavenni, ha az összpiac rendben van.....
magyar blue chippek: otp tetrjeszkedik tele lovéval, kamatemelés hazai segíti, lehet osztalékot fizetni... mol: energiacég: potenciáis nyertese az olaj-gázár növekedésnek....2440 felett egyértelmű jelet adott a vételre és lám most már 2580! richter: forintgyengülés segíti, ta kép nálam : leszorító törhetne 8550-8600 feletti zárásnál: nincs messze és akkor huss jöhet a kilencessel kezdödő.... összefoglalva, aki megvette az első nagy esést 51000 pont az kettő ezer pont nyerőben van, azaz jól működik az érzelemvezérelt pánikoltatás helyett a fundagondolkodás , mert az indextagjaink önerőből nem fognak szétszakadni csak külső segítség mentén, és a népi megfigyelés az, hogy amelyik szektor jól vészeli át a minipánikokat( elmúlt kettő hetet) azok napsütésben nagyot tudnak menni...... jelenleg mol-richter-mp és eur eladás poziciókkal rendelkezem: mol bővítve 2440 en richter 8450-en mp 4400 eur eladási átlag 358,50 a tényekhez hozzátartozik, hogy szeptember hagyományosan a legrosszabb tőzsdehónap az usában, a krachok hónapja pedik az október, szóval hátradőlni longban sem lehet, de a short a buxban csak részsikereket okozott eddig, és nem látom, hogy 52900 pontos indexnél lehetne -e mondani, hogy a piac bear??? nem ez még mindig BULL piac! már csak az a kérdés meddig? erre lehet fogadni , és majd a pénzszámla megmutatja , hogy jó volt-e a döntés! Good luck for everybody! BUX index, BUX határidő, BÉT! 2021. 09. 13. 17:21#9255 kiegészítés: nem látom, hogy a piac bear 53740-es indexértéknél....... mol részben realizálva 2700 felett, többi pozició tartásban ( no touch üzemmód), mert sok a zaj, és tartsuk tiszteletben a piacot.....legyünk nagyon alázatosak.....
,,Nem írok egy ideig, bocsánat, ha esetleg nem fogok reagálni!" Írj csak nyugodtan, sokan olvassuk meglátásaidat, még akkor is, ha nem reagál a csendes többség mindegyikre.
Mondtam, nincs sok értelme ide írni, mert nem megy át a gondolat. . Egyébként eszembe jutott a május 13-ai beírásod SPQR-nek (#90091) mennyire féltetted a longjait, azóta 5. hónapja szinte töretlenül emelkedik a bux, de ez nem zavar, harciasságod, érzelmeid maradtak, egy esésnél szétvernek mindent, még akkor is, ha csak korrekció, egy emelkedésnél pedig kitömnek mindenkit. A sokadik ék fordul hirtelen vissza és megy új csúcsra a piac, de nem veszed észre ezt sem és a szomorú poént sem, hogy amikor érzelmileg túllendülsz (indikátor), akkor fordul a piac és emelkedik hirtelen 1000-1500 pontot, a srácok úgy látom szépen kerestek vele minden alkalommal, míg a piaccal szemben megy a napon belüli ugri-bugri, hívjuk day tradnek, de láthatóan másik irány lazán sokkal többet hoz. Engem nem zavar, csináld, sok sikert! . Ígérem nem zaklatlak fel mostanában a valóság görbe tükrével! Nem írok egy ideig, bocsánat, ha esetleg nem fogok reagálni! . Nagy kár, hogy SPQR sem ír mostanában, pedig ebben a topikban ő látta igazán a piacot, szinte mindig igaza volt, fantasztikus trader, lehet tőle tanulni, bár a 20-30 év tapasztalatát csak megélve, átélve lehet megszerezni!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!