Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Írjál bátyja írjál, a mínuszokkal ne foglalkozz (én is kapok senkit sem sértő racionális véleményekre), felszínes dolgok azok, ha ismernének nem tennének olyan jelet.
miért is estünk 2020.01.06 án hír nélkül 1486 pontot, hát ezértitt a robot programozóbennfentes usa mutyi alapok áldásos tevékenységének az eredménye a bét-entisztelt hatóságok lehet vizsgálni, vagy majd a sec jön ideilyen volt a Microsoft vizsgálat is ! A legelső fertőzések Kínában november eleje körül alakulhattak ki, tehát Quick csak néhány hónappal ezelőtt távozott és nem is töltötték már be a posztját a szeptemberi megszüntetésig. A kínai hatóságok eleinte igyekeztek elhallgatni a fertőzéseket és mivel nem volt a kínai CDC-vel szorosan, napi szinten együttműködő amerikai illetékes, így az amerikai CDC és csak akkor értesült a komolyabb problémákról, amikor a kínaiak december 31-én hivatalosan is jelezték ezeket az Egészségügyi Világszervezet, azaz a WHO felé. Az amerikai hatóságok aztán január 6-án segítséget ajánlottak a kínaiaknak, rögtön járványügyi szakértői csapatot akartak bejuttatni Kínába, de ehhez nem járultak hozzá a kínai hatóságok. Csak sok héttel ezután, a WHO közbenjárásával mehettek a kínai „terepre” amerikai járványügyisek.
Igen, egyenlőre meglepően masszívan tartja magát ez a szint. Mondhatni felülteljesítőek vagyunk :) (Ezen az oldalon szépen össze vannak gyűjtve az érdekesebb indexek, ha valaki nem ismerné) https://tradingeconomics.com/stocks
Szerintem se vedd a szívedre. Neked vannak itt a legjobb meglátásaid, én már be is húztam Neked +-t. Ez egyébként sem befektetési tanácsadás, csak beszélgetünk :)
szvsz ezzel ne foglalkozz, tény ami tény, ilyen bizonytalan rég voltam, ebből simán lehet + 2000 de - 2000 is buxban is meg a németeknél is, kérdés mi győz a félelem vagy a kapzsiság...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!