Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
:D Én lefúrtam a gránittartó talpakat egészen a betonig :D és akkor még itt a bakelit lejátszóm is , nagyon szépen szól.... a cég egykori 1975 -ös csúcsmodellje... CEC BD 6000 . https://imgur.com/a/le7mxKa
nagyon vájtfül lehetsz :D én is feltettem az elején a tüskéket a hangfalak talpára ugyanilyen megfontolásból, aztán mikor végigkaristolta a parkettát, leszedették velem LOL
off: aszittem itt beszéltünk erről, de aztán eszembe jutott, a blue topicban :D fasza, hogy vannak még akik adnak a minőségre és nem csak a gyári beállításokat használják a mediamarktos lcd-n:DD Nálam is a plazma az isten, 3 is van belőle (p60zt60), plusz yamaha erősítő rx-a3080, JBL stage hangresndzsr+atmos és oppo 103d+dune hd+popcorn a410.
Hogy valami tőzsde is legyen : Kb.Már 30 pontot húztak felfelé az SP -n..ez short szempontból kicsit aggaszt engem... akkora a volatilitás hogy ilyenkor megjósolni sem lehet merre nyit holnap. Házimozi : Kb. 20 m2 -es lehet a pince... és 4 méterről nézek 2.5 méter széles képet. Jó kis házimozi közösség volt a neten... csak két fórumot szétcsesztek már régi fórumosok..és a régi ősmag tagok szétszéledtek kicsit...
Jah..piros mozifüggöny .-))én varrattam....bársonyból van :D a hangfalak alatt meg gránit talapzatok, amik elkülönülnek a dobogótól...hogy a rezgések ne zavarják a hangzásban : https://imgur.com/a/OAgyxYX
DAX és SP kicsit pattant az aljáról azért... nem is kicsit...megpróbálják kicsit megvenni hogy csak közepes esés legyen. igy is nagyon ronda azért még. DAX meg nem bír visszajönni 11.400 -ra..elég gyászos igy...
Wow, még piros függöny is van? :)) Nagyon tuti, mekkora helységben van? Szeretem nagyon ezeket a Polkaudio hangfalakat, kiegyensúlyozott a hangzásuk, szépen dolgoznak a Denon erősítővel és bár kicsik a hangszórók, de nagyon érzékenyek, és a kis szobában a mélyük is elegendő.
Nem feltétlenűl számít a rés, legalábbis úgy tűnik. Az SP500-ban is maradt vissza 1770 és 2000 körűl. A DAX ban lefelé meg vagy tíz, az investinget néztem.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!