Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
na most meg úgy erőrkapott a DAX...ahogy végetért 5 percesen az eső hullám... visz valaki át pozíciót ? vagy nem túl rizikós ? nekem csak a tegnapiból van meg némi maradék.....
basszus, el kellett mennem, most értem vissza, pedig de jó helyen fordult le dax megint, ahol vártam... h1 (iv) változtatás nélkül, ezért van pici takarásban... https://invst.ly/5x5-t
sokkal aktívabb árjegyzés kellene legyen benne de nincs , elvileg a nullás kt már jogos lenne mert itt az év vége és kamat se nagyon van tehát a normális az lenne ha szorosabban követné le a buxot és nem -200-350 ponttal de ez a magyar piac a magyar bét vezetés és a szart se érő fejlesztési handabanda
Na talán-talán a BUX is elindul lefelé:-) Kezd megérkezni a nyomás. Érdekes, hogy még egy ilyen negatív napon is vannak akik képesek lennének plusszos kamattal vásárolni hatit. Hááát, ők tudják.
Botrany ez a kamat mozgas. Mas imadja,en utalom. Buxtol +-50pontra nem lenne szabad engedni! Akkor is van 100pont mozgaster, es meg a sokszor 100as spread. Aztan akarj napkozben 100pontot keresni :(
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!