Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
rossz nyomon jársz, sima tényközlés, te is csak azért vagy ilyen okos mert jól informáltak megmondták, hogy a magyar piac miért megy másfelé, meddig és miért, további szép napot
Ez pont az a keserűség, amit a sok éven át tartó sikertelenség okoz. Komolyan sajnálom, hogy így alakítottad magadnak a tőzsdei pályád. És hogy még tovább menjek, azt is tudom eztán mi fog jönni, már ha marad addig pénzed amit forgathatsz. El fog jönni a medve piac, mert mindig eljön. Aki érti és olvassa a mikro, de sokkal inkább a makro dolgokat, az ki fog szállni. Nem a csúcson, de kiszál, busás haszonnal. Te, ha még lesz pénzed akkor is shortolni fogod, és elhön a Te időd. Esik majd 1000ppntot, utána még 500at, elindul a medve. Igazolni látod magad és jön az "ÉN MEGMONDTAM" . HA SZERENCSÉD van visszahozod 1 -2 hónap alatt az elmúlt 3év bukójának 20%-át és qrva büszke leszel, aminek majd hangot is adsz. Eztán , mert hogy látod már, hogy mindig okosabb vagy a piacnál, korán fogsz fordulni és ugyan az lesz mint most inverzbe. Nyomod majd, hogy Vakvezet világtalant meg mindenki hülye, csak Te ismered az irányt, ugyan az a keserűség, mint most. És ez így megy majd körbe körbe egész addig míg ki nem szálsz, de akkor is úgy, hogy önbecsapva elhiszed, hogy itt mindenki hülye csak Te vagy a király. Annyi különbséggel, hogy má nem lesz fedezet, nem lesz tőke. .... nagybetűs TŐZSDEPSZIHO, ahogy már sokan sokszor említettük, de van hogy az ember betonra vet
Az nem lehet véletlenül, hogy Te ítéled meg rosszul a helyzetet több éve? Nekem nagyon-nagyon szépen hozott ez a "vakok intézete" ahogy Te fogalmazol és még nincs vége. Itt alap dolog (lenne) az önfejlesztés, de ilyen mereven gondolkodva, átnézve a tényeken csak a keserűség marad. .... valóban tőzsde psziho
Régebben én is csináltam, emlékeim szerint elég idegőrlő tud lenni az alacsony likviditás és a BUX-tól való hatalmas eltérés (kamat) miatt. Amennyiben belevágsz, akkor sok szerencsét!
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!