Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Én az ékben bíztam..nagyon..most már nem..
Nem akarom a longon bejött nyerőmet a shorton elégetni.
Az utóbbi napokban elvittek az érzelmek és magamhoz képest túl is kereskedtem magam, le kell állni, hideg fej kell,
amúgy hozzátok képest sneci vagyok hatiban (is).
Nem Te voltál a nagy shortos múlt héten?
Sorban az összes shortos jó optimista lett.
A pszchiótok fázis késében van picit.
Na nem baj, jobb később megtérni, mint soha
Rakéta üzemmódban, exponenciális pályára álltunk.
Halál a short most (még).
A bux duplázott, a határidőzés kockázata is dupla, a bux mozgató részvények 1-2 %-os mozdulása most dupla akkora elmozdulást ér, mint 15k-nál. Az indikátorok alapján még mehet a bux fel, simán benne van még 3-5%, azaz 31-32k ebben a kanyarban, otépé-t (remélem csak) holnap széttépik 8,4k-ig, richter mindenkori csúcson bármi lehet, mol bux értékkarbantartó sötét ló...
Bár nincs még vége a hétnek, de nagyon úgy néz ki, hogy az emelkedő éket feltörik,
tetővadászat halál.
A nagy indexek megcsinálták a szokásos novemberi beesésüket, most felfelé fognak menni egy jó ideig, bux korrigálni sem volt képes...
Nyomják a szöveget, h. Trump jobb a tőzsdéknek mint Clinton, még a FED vágás is elmarad...
Na. Ez is valami.
Már csak az a kérdés, ha senki nem fog shortolni, ki fog eladni?! Csak a long záró.
Én kis papírt zsákolok amíg emelkedünk.
Minden új kispapír vételemhez egy egy impulz nemzetközi és BÉT emelkedő nap, szakasz kell.
Csak akkor nyitok legközelebb hati shortot (valszeg 1712-őt), ha egy magyar specifikus rossz hír jön. Addig minden kisebb esést megvesznek. Miért ne lehetne otp 11 k felett, ricsi meg 7 k felett? Shortban végtelen lehet a bukó ...
Igen, jól csináltad az Otpt.
Ma szamomra a hati adas is logikus volt.
En is tevedtem, meg ha nincs is pozim.
Ezekert nem veszek fel ilyen idoszakban. Mindig ilyen faroksagok vannak. Ehhez a hirkereskedeshez nem jo a pszchiom.
Hát nem úgy sült el minden ahogy vártuk. Whiskey még nem volt csak rose bor 😄 Majd a whiskey is jön ha minden tényleg jól alakul..... pedig mjndent jól eltaláltam, az otp t is a csúcson siikerült eladni, csak ez a mai rally zavart be .
Majdnem olyan hinta volt,mint a brexit szavazásnál,csak nem rázták meg a likvidáló pofonfát .Szolídan,de longban ülök egy kicsit és várom a megfelelő kitermelési mutató elérését.1Ft költség 10Ft nettó eredmény és keressen a broki cég is sokat.
Elvileg daxnak itt van egy csökkenő trendvonala, holnap még bármi is lehet... Tudom tudom, de azért a mai nap grafikonjait egymásra lehetne rakni.... :D
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!