Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Bud, komolyan, mintha ma jöttél volna le a falvédőről, pedig úgy emlékszem régi nick vagy. A 8000-es célár semmit nem jelent, majd jön helyette 9000-es.
A másik: Ezerszer elmondtuk, hogy amíg nem változik alapvetően a helyzet, minden pánikot meg kell venni. Nem változott semmi érdemben, ez csak túlreagálás, pár nap és megszokjuk, szépen visszarendeződik minden.
hétvégére ráadásul OTP gyorsjelentés amit jobbnak remélnek mint az előző...szóval...nehéz ügy...
itt vegyek OTP -t ?
hisz 8000-8100 a célár nagyjából most...ennyit ér...
bakker, szép kis nap... ha usa igy folytatja simán pluszba nyit... lassan cseszhetem a longon nyert hasznocskámat, mert elviszi a short... Még a végén megéljük, hogy nem játszik a matgabfaktor???
Én ne zavarjalak össze, én ilyen likvid piacon, csak napon belül trédelek... Volt 700 50darab longom, le is zártam, most ben állok eladásra... hogy mi marad holnapra még nem tudom :) Lehet semmi
Nálam vétel fel sem merült ma.
Felpattant nyitótól látom, de doji az doji, rá eső gyertya eső gyertya. Egy nap nem nap alapjan varok, de vétel nem jut eszembe itt
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!