DBank: 2020. év március 10-én ünnepli 150. születésnapját... kérdés, hogy lesz-e mit ünnepelni... csak összehasonlításképpen az amcsi versenytárs J P Morgan Chase mintegy 296 mrd euró piaci értékkel bír, a DB alig 14 mrd értékű... :D
BAYGN: A gyomirtó Glyphosate monstre perben a bíró az eljárás két fázisra osztotta: az első fázisban immár nem lehet a Monsanto-t fikázni, miszerint megpróbálta manipulálni a hatóságokat és a közvéleményt. Az első fázisban tehát csakis a glifozát kiváltotta rákos megbetegedéseken lehet jogászkodni. Amennyiben ez bizonyítást nyer, akkor lehet a 2. fázisban a Monsanto-t is szétszívatni... A Bayer üdvözölte a döntést, a pereskedőknek nyilván újra kell gondolni a témát... Az árfolyam mindenesetre kilőtt... a down trendcsatiban kialakult csökkenő ékből való kiugrás biztató, de majd csak a 50MA(65.1) szignifikáns leküzdése után kerül megerősítésre...
Hát nem tudom mit gondoljak, hetesen havin én inkább ezt a hónapot pirosnak látom. Naposon meg az amiből letört majd kioldalazott, azt mondatja velem hogy ez megy fölő. 3200 fölé.
BLUE topic