Az nem jó kép, torzul annál a nagy résnél. Ez a DB kép így néz most ki. Csak na igen kérdés hogy "ki mit néz". De az a biztos hogy amit linkeltem az a helyes rajz torzítás mentesen.
vki megtudná mondani, hogy ha TBSZ-ről az 5 év letelte után, a megszűnés napján, ha deviza vagy részvény átkerül a normál számlára, akkor utána valamikor, amikor a normál számlán eladom ezeket az instrumentumokat, akkor a bekerülési ár alatt mit kell érteni? Azt ami az átvezetés napján, vagyis az év utolsó kereskedési napján a záróára lesz (ebben az esetben dec. 28)? Nekem így tűnik igazságosnak árfolyamnyereség és osztalék adózás szempontjából is, de lehet rosszul gondolom. az is érdekelne, hogy mi van akkor, ha újrakötöm Tbsz-t, akkor mi a beker. ár? ennek nyilván akkor van jelentősége, utána lejárat előtt feltöröm.
Ezért vettem most commerzbankot, mert ha lesz egyesülés akkor azért fog menni, ha meg nem lesz, akkor a commerzbanknak látok nagyobb esélyt a fordulatra, de a DB is már érdekes szinten mozog számomra.
BLUE topic