DE30: Beindult a móka... első körben ahogy várható volt a 138.2% fibo szintig. Ha az eladók tökösek akkor ezúttal nem engedik a beragadtak kiszállóját és a meglepetés erejével tovább adják a tömeget. Mégis, némi korrekció így is beleférhet, de a 15300 nem törhető fel szignifikánsan, az az eladók gyengeségét tárná fel... https://kepkuldes.com/image/Ag3SG3
DB? mikor vettem 2018...april..es most adtam el a 2/3 át 12.47 en :D matek= 3 év. Leosztva..kb annyit hozott csak mintha bankban lett volna lekötve...durva az is 3 ev volt. De nézd meg otp kiment csucsra 8k ról. Ricsi szintén. Mol? Vicc. Olyan erzesem van benne mintha juj nagyot esett tuti biznisz vegyünk es pont emiatt abban meg nem jón a minimalisan elvart szint sem....
en értetlenül allok a mai esés előtt. (Amolyan nem tudom elhinni hogy ismét leverték ráadásul ilyen gyertyával, vagy kanócot gondoltam volna). Jó 50 50 volt a végén már.. volt jel de mégis..sokkal inkább még fel láttam ezt a rajzot a formációt .. Számomra hülye egy mozgása lett a vége:) Otp most megnéztem annal szépen menetelt formációkból. Ez mol más allatfaj:D De a piac döntött egyelöre így. Ráadásul visszavettem az egeszet a dt swinges pakkot is 2378-2390 nél. Oszti lesz.
Túl optimista vagy... világos jelek voltak, hogy min. korrekció indul, legtöbben leragadtak a GYJ-nél meg az osztaléknál. Az infláció, a kamatemelési ciklus és a delta nem játék, pláne egy túlárazott globális piacon... Mollynál is beindult a régen várt profitrealizálás...
Aham, értem... ez a jövő nagyon elszomorító, de majd csak lesz valahogy. A sok séta, friss levegő és mosoly minden bizonnyal jó hatással van a közérzetünkre.
Makrókat a gazd. cikkekből veszem a jövőképhez, amúgy csak egyszerű TA szempontokat igyekszem figyelni, de főként német részvényekhez. A Mol annyiban érdekel, hogy én lefelé vagyok "érdekelt", az általános bull hangulat tűnt fel már nyár eleje óta feltűnő volt számomra, pláne a 3000 körüli dallamok... :D
BLUE topic