Jaaj fiúk, lassítsunk már... most látom, hogy a 3-4 nickes leghűségesebb olvasóm és egyben mínuszolóm lemaradt a mínuszokkal... nem bírja követni a témát, mert kibaszott lassan olvas és még lassabban értelmezi... :D
Felfelé mindenki még feljebb várja , lefelé meg mindenki még lejjebb. Klasszik zsurnaliszta melléfogás. Pont a fordulópontokat nem figyelik (illetve az egyéb összetett de nem is annyira burkolt mozaikokat hagyják figyelmen kívül). :)
Ezért nem értem Zeller miért nem adott még ki könyvet. Gennyesre keresné magát a könyvalapú tanok terjesztésén. Minimum 100 nyelven kiadható lenne, zsíros bevétellel nyugdíjba mehetne :D
elsőre 12K-nak olvastam, annyira hihetetlennek tűnt... de persze megértem az ürgét... szart se csinált eddig, most írt egy "könyvet", amire rákaptak a kismakik és most még többet akar kaszálni, tehát bedobott pár újabb populáris elemet, aminek már köze sincs a közgázos témákhoz, de a tömeg bibliának fogja olvasni... ha egyszer beindul az üzlet... :D
Én szeretem az ingyen pénzt, de azért ilyen kakaóba áztatott croissantos álmokat felböfögni mint ami a lenti úriember gyomrából érkezett, az még nekem is erős :D
Így van... pont, hogy kibaszott jó az öreg Kuszaszem az MNB tornyában... remélem neki nem jut eszébe 120K euró osztása a hibridmeghajtású (mamahotel-papabank) Oktogon fekvőcentrikus el"szigetelős" gazdasági motor "reménységeknek"... :D
Pontosan. Aki teheti, ezeken a szinteken már érdemes csipegetnie, persze csak ha nem holnap 1000 lesz marinéni-style póló van rajta, mert abból csak nedves pólóban zihálva ébredés lesz ha esetleg még zuttyan kicsit ;)
11:41A Fidesz-kétharmad óta lefeleződött az Opus - Mi történik a cégnél? Korrekt cikk... szó sincs csődről, kivezetésről meg egyéb faxságokról és naponta sem kell újabb és újabb chartokat gyártani... a sztorit legalább középtávon érdemes figyelni, a sok kis dt lovagnak pedig már nem ideális terep...
"szolidáris vagyok Varga Mihállyal, és tisztelem a jegybank függetlenségét" Szegény Misi, együttérzek vele lelkileg, Matolcsi szétcseszte a nyilvánosság előtt, de pofázni nem merek még én sem Matolcsival... nem beszélve arról, hogy pontosan ezt akarjuk ami jelenleg történik, leszarjuk a forintot, a sok lúzer devizást kihúztuk belőle, sok kismaki állampapírt vesz, a nyaralóhelyek tömve vannak belföldön-külföldön egyaránt magyarokkal, a béremeléseket (államkötvényeseket) meg elinfláljuk meg elimportozzuk a drágább cuccokkal, és persze exportban is nyerünk vmicskét... és végül nem kell kamatlábat emelni még egy ideig... :D:D:D
11:29 Milliomossá tenné Európa fiataljait a sztárközgazdász Legújabb beteg elme... persze idióta javaslatokat írhat, a trv. nem tiltja, az ezer éves igazságt pedig már régen megírták... szóval simán felejtős az ürge... :D
BLUE topic