Jó kérdés, most úgy látom, hogy az Erstének megéri kilőni a ts20 certit is, valamint elég kemény vételi erő van az OTPben és most meg a MOL-t is felrángatták, Mtel meg a felvásárlási pletykákra ment. Szóval lassan elhiszem, hogy lesz 40k. Ez a pozimnak nem túl jó hír.
Nem unalom kérdése ez. Van egy pár szabály,amit felállítottam magamnak anno a legelején, hogy még mindig van részvényem az azt jelenti, hogy sikerült a saját magamnak felállított szabályrendszerem 0. pontját is megszegnem, de szerencsére jogászként erre is van szabályom, ami úgy szól, hogy ez maximum egy évig maradhat így. A kedvenc cégem a Tesla, ennek ellenére nincs Tesla részvényem.
Ezen most meglepődtem. Örökös szekta tagként ilyen véleményt megfogalmazni :) 430-on se lenne vételi szándékod? Amúgy megértelek benneteket, ráadásul ti jókor jó helyen szálltattok be még tavaly. Idén egész kiábrándító és kijózanító ez az egész.
Te is meguntad, mi? Tettem fel chartot a marslako-s opus topicba, szerintem is 503 a vízválasztó, különben visszaesik a down trendcsatornába és annyi meg egy bambi. Konzumnak már ma vége lett. Örülük, hogy eladtam bukóban, mert mára megint nőtt volna a bukó nagysága.
Én 600 fölé vártam picivel. (Amolyan Konzum splitrallyra számítottam.) Ha holnap 503 alatt is lesz, akkor viszont csak a szokásos, úgy is írhatnám, hogy folytatódik a nyári jóhangulat a mínusz ellenére. Amit várok holnapra ~503-ról pattan és magasabban zár mint ma, de természetesen semmilyen jellegű vételi szándékom nincs már a részvényt illetően. ;-)
Zsolteeval értek most egyet : annyian beragadtak, főleg 590-600 felett, hogy az nagyon kemény dió. Ráadásul a modinak sem érdeke h elvigye 600 fölé csak azért h az összes beragadt azonnal dobhassa. Kisebb esélyt látok erre. Persze felpatt lehet 550 felé, de esélyes h 500 alá néz hamarosan.
Azert ez volt az elmult fél év legnagyobb erejű felpattanása - forgalomban es trendben egyaránt.. Korrekciot neztem ki belőle réstörtéssel eggyütt de ha megint 4xxes tartomany lesz az nagyon szep lesz😑
kezd megint fanyar szám íze lenni. én csak a legalsó pakkot adtam, de amin nem sok nyerő volt azt nem, persze már bánom. Egyelőre nem tudom merre fog menni most. Vagyis nincs elképzelés.
Hat erre énsem.. megyünk vissza a csökkenő csatiba ? Ez az Opus amennyi boldogsagot hozott tavaly annyi keserűség idén :D Még jó hogy 1 részét eladtam, csak sajna nem az egészet.
nekem nem voltak illúzióim, ennek hangot is adtam, de múlt héten még a rózsaszín köd volt, meg a 600Ft árfolyam mindenki előtt. Végülis 590et meg is csípte. Aztán a kijózanodás. Egyre mélyebbről egyre gyengébb felpattanásokat csinál.
Törölt felhasználó2018. 11. 21. 13:35
azért ennyire gyors réstöltésre nem számítottam, vagyis reménykedtem hogy erős lesz. Ez így már..ilyen rajz mellett nem a legszebb.
Én nem kötöm a karóhoz, esik. És bizony még lentebb látom. -...* kiváncsi vagyok mi lesz ennek a vége, meg hol. Valamelyest kéz a kézben a DB és CB..havi alapon a Cb pl rá sem merek nézni hogy most áll. És akkor DB valszeg kézenfogva...szerintem CB 7-7.1 min lemászik aztán lesz valami megint. Nagyon bízom hogy valami fordulat most jön majd. Ezen hullám végén, indik pártolják majd, (ha lesz)
BLUE topic