Topiknyitó: ecofun 2021. 11. 04. 08:14

Bige László vörösbáró a baloldal oligarhája  

Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
ecofun 2021. 11. 19. 13:04
Törölt hozzászólás
signal2
signal2 2021. 11. 19. 12:51
Előzmény: törölt hozzászólás
Igen a bíróság eddig mindig eldöntötte azt is, hogy amit róla bármikor bármi negatívat mondott a Hajdú-BÉT-tel kapcsolatban, az mind hazugság volt. Ennek ellenére te tovább libatolvajozod. Szóval neked pont nem számít semmit a magyar bíróságok ítélete. Semmibe veszed őekt, és folytatod a zsigeri gyűlöletből írt hazugságpropagandádat.
signal2
signal2 2021. 11. 19. 12:49
Szövegértelmezés továbbra is 0, avagy aljas módon uszítasz. Melyik?
ecofun 2021. 11. 19. 12:45
Törölt hozzászólás
sasa44 2021. 11. 19. 11:25
Ha nem írsz elég lejárató szöveget, akkor nincs mani ugye? Csak így tovább. Még nem jöttetek rá, hogy pont az ellenkező hatást váltjátok ki, mint amit szeretnétek? Sok sikert a választásokon....
ecofun 2021. 11. 19. 10:50
Törölt hozzászólás
sasa44 2021. 11. 19. 10:39
Előzmény: #593  sasa44
Délutános műszak mikor kezd?
sasa44 2021. 11. 19. 10:35
Előzmény: #591  sasa44
Hát ez kész:))). Tényleg csak ketten vagytok?
Törölt felhasználó 2021. 11. 19. 10:33
Utoljára, tényleg hátha eljut valami Hozzád. :) Szándékosan meghívták Bajnait erre a találkozó egy olyan ember révén akit régóta ismer. Városháza eladásáról szó sem volt - ehhez egyébként Bajnainak egyébként sem lenne köze - Városháza fejlesztésről beszéltek, amihez szintén nincs egyébként köze és csináltak róla egy fényképeket. Egy rohadt nagy hazugság az egész, olyan mint az egész médiátok - és ezt most direkt többes szám második személyben írom. Tisztában vagy vele, hogy valótlanságot állítasz, de valamiért ez az érdeked.
sasa44 2021. 11. 19. 10:32
Előzmény: #589  sasa44
Hahaha...:))) Szóval Ecofan, rád osztották ezt a rovatot? A másikat meg Sotimre? Talán cseréljetek...:))
Törölt felhasználó 2021. 11. 19. 10:26
Szöveget értelmezni tudsz ? :D Itt befejeztem, mert galambokkal nem sakkozom.
sasa44 2021. 11. 19. 10:25
Én úgy látom, hogy az "Orbán takarodj" rovatot Sotime viszi, te meg ezt. Kevesen vagytok?
bigyula 2021. 11. 19. 10:23
Komoly szövegértési problémáid vannak, vagy direkt nem valós "híreket" nyomsz!
ecofun 2021. 11. 19. 10:21
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2021. 11. 19. 10:11

Azért az nagyon jó, hogy nem zavar, hogy ecofun Bige miatt nyitotta ezt a topikot, és azzal egyáltalán nem akarsz foglalkozni, mint ecofun, hogy:
- hogyan lehetséges saját vagyont hűtlenül kezelni?
- miért indított eljárást az ügyészség, amikor ennél a bcs-nél éppenséggel Bige lenne a sértett, és sértetti feljelentésre lehet csak elindítani?
signal2
signal2 2021. 11. 19. 10:10
"a balos korrupt ügyek vannak mint a Városháza-gate és Jakab Péter ingatlan mutyija"
Ez tetszik. Kifejtenéd, hogy az ügy a városházával kapcsolatban, és mi az ügy Jakab rokonainak ingatlanvásárlásaival kapcsolatban?
Törölt felhasználó 2021. 11. 19. 10:05
"A Fidesz-média a napokban több cikkben foglalkozott személyemmel az általuk „Városháza – gate”-ként emlegetett ügy keretében.A nyilvánvalóan titkosszolgálati eszközök és módszerek segítségével készült eddig közzétett karaktergyilkos-dokumentumok kapcsán az alábbi tényekkel kívánom segíteni az ügy iránt objektívan érdeklődők tisztánlátását:• Gansperger Gyulával először, mint az első Orbán-kormány állami vagyonkezelésért felelős vezetőjével találkoztam 1998-ban, amikor a Richter, OTP, MOL tőzsdei kibocsátásainak tanácsadója voltam. Később 2003 és 2005 között együtt dolgoztunk a Wallis csoportnál. A Wallistól való 2005-ös távozásom után kapcsolatunk szórványos volt.• Ez év nyarán Gansperger Gyula azzal keresett meg, hogy vállalkozása a leggazdagabb magyarországi befektető család által irányított cégcsoporttal működik együtt ipari infrastruktúra és ingatlanfejlesztési projektekben. Jelezte, hogy a cégcsoport egyik fő tulajdonosa szeretne bemutatkozni nekem személyesen és kérte, hogy vegyek részt egy rövid találkozón. A meghívást elfogadtam. • A találkozóra a nyár végén került sor, a cégcsoport székhelyén. Vélhetőleg itt készült a Fidesz-médiában ma publikált fotó (amely leginkább a felvétel készítőit leplezi le: nyilvánvalóan egy gondosan előkészített titkosszolgálati jellegű megfigyelési akció, tudatos provokáció zajlott).• A találkozón a bemutatkozáson túl két téma merült föl. Elsőként az, hogy az a nemzetközi tanácsadó cég, amelynek már évek óta Londonban az egyik vezetője vagyok, tud-e segíteni a befektetőcsoport infrastruktúra jellegű projektjeiben. Az általuk felvetett befektetési projektek ismertetése során világossá vált, hogy ebben nem tudunk közreműködni, mivel a londoni tanácsadó cég ebben a régióban nem aktív és a tevékenysége is más szektorokra irányul.• A találkozó második részében véleményemet kérték egy, a budapesti Városházával kapcsolatos fejlesztési elképzelésük politikai megvalósíthatóságáról, esélyeiről. Először világossá tettem, hogy ebben az ügyben nincs befolyásom, közvetítői szerepem. A beszélgetés során azt is kifejtettem, hogy az én helyzetértékelésem szerint egy ilyen szimbolikus jelentőségű épületet érintő beruházás a jelenlegi irracionális politikai környezetben mindenképpen politikai támadások kereszttüzébe kerülne. Végezetül hangsúlyoztam, hogy függetlenül az aktuális helyzettől egy ilyen fejlesztés csak átfogó politikai konszenzus mellett és teljesen átlátható folyamatban lehetne egyáltalán megfontolás tárgya a döntéshozók részéről. • A találkozót követően további kapcsolatfelvételre nem került sor.Mindezeket azért kívántam leszögezni, mert a múltban már többször voltam alanya politikai lejárató kampányoknak. Ismerem a működésüket: eredeti szövegkörnyezetükből kiragadott mondatok, összevágott hangfelvételek, fokozatos szivárogtatás, sejtetések, elferdített tények, állandósult negatív jelzők – mindez a Fidesz-média szőnyegbombázásával terítve... attól tartok, hogy ez a lejárató kampány csak bemelegítés ahhoz, amit a vesztét érző NER bevet majd a választásokhoz vezető hónapokban. Ezzel a bejegyzéssel tehát azt a célt szeretném elérni, hogy azok, akiket a valóság is érdekel, első kézből tájékozódhassanak, arról, hogy mi történt - és hogy mi nem történt."
Bajnai Gordon
ecofun 2021. 11. 19. 09:52
Törölt hozzászólás
signal2
signal2 2021. 11. 19. 09:12
Előzmény: #578  sanka
Szemmel láthatóan olyan zsigeri gyűlölet lehet benne mindenkivel szemben, aki nem fideszes, hogy lelkesen hirdeti az éppen aktuális gyűlöletpropagandát.
signal2
signal2 2021. 11. 19. 09:10
Előzmény: #580  signal2
Persze jöhetnek újabb, törvénytelen titkosszolgálati anyagok informális magánbeszélgetésekről. Akár Magyarország megszállásáról, vagy a parlament eladásáról.

Topik gazda

ecofun
4 1 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek