PAli! És mivan ha kicsiben veszed apránként? Csendben fű alatt? Csak mert én is így vettem 600-620 között. Persze nem sokat 1500 db-ot. Persze csak elmélkedés
Ez a speka nem sajnálja a pénzt, az biztos ;) Megértem, ha óvatosak vagytok, de ez nem biztos, hogy spekuláns felrántás, ezt már régóta írom. De lehet, hogy nincs igazam.
Ez csak a meghívó. Tavaly is szinte ugyanekkor (márc. 27) jött, és a dátumokat leszámítva lényegében pont ugyanez volt a tartalma. Az előterjesztés, amiben a számok is vannak jó eséllyel jövő hét csütörtökön vagy pénteken jelenik majd meg. Akkor kiderül amiatt van-e a mostani menetelés.
az a baj hogy ha vennék pár millával azon kapnm magam hogy 900. a köcsög speka meg mris önten le minimum 700 ig aztn örülhetnék a 750 es zárónak... Nagyon szép ez igy ahogy kivülről kinézde hol a hir? vagy lemaradtam?
nekem nemrégről 500-ról van, persze az általad leírtak miatt is csak picsa mennyiség, persze jó látni az emelkedést.. de venni én sem merek, még mindig gyér a forgalom...
Lehet speka, persze, de azért már 50-60 millió körül járhat akkor emberünk úgy, hogy semmi nem garantálja, hogy lesz vételi erő teríteni, ez elég bátor lenne. Ha nagy osztalékban bízik, akkor annak bejelentése lehetne kiszállási pont, de ennél az árszintnél ez majdnem 100 Ft kéne, hogy legyen, azt kétlem, hogy most meg tudná ugrani a cég. Ráadásul rések nélkül jöttünk fel ideáig, speka raliknál ez nem jellemző. Valamint ott van még a közelmúlt 4,5%-os vétele, ami nem tudjuk, kinek ment és milyen árfolyamon. Senkit nem buzdítok vételre, kíváncsian várom a következő napokat. Sok sikert mindenkinek!
Nekem elég érdekesnek tűnik a bif árfolyamának a mozgása.. Egyrészt semmi hír nem érkezett még , másrészt biztos hogy speka is van benne. Én ebből az árfolyamból első blikkre arra gondolok hogy 60-70 Ftos osztalék jöhet? Másrészt nem tudom eldönteni érdemes -e itt bővíteni ... Sokszor tapasztaltam már hogyha vesz az ember kicsit is értelmesebb mennyiséget már adnak is alá 30-40 Ftal perceken belül .. vételi oldalon pár százas kamu ajánlatokat látni.. Én nem merek ebbe most belevenni ...
BIF tulajdonosok topikja