Igen, a mai napra is kíváncsi vagyok. Szerdán-csütörtökön szépen vették, és ahogy néztem, RSI alapján is mehetnénk még. De az érdekes a kgy és az osztalék bejelentése lesz.
Annyi bizony, örülök, hogy újra látlak itt, remélem, visszaszálltál már vagy tervezed! Nálam a TA is kezd nagyon ígéretes lenni, jövő héten jöhet a megerősítés. Azért szívesen látnám farkasfű vagy balentum chartjait is, ők a valódi TA guruk, és azt hiszem, követik is a BIF-et.
Szia! Nem kell ide semmilyen pletyka vagy hír, elég a 4,5%-os pár hónapja történt akvi, valamint az ebből osztalékra fordítható összeg. Ha nagyon pletykát akarsz, akkor a külföldre utazó delegációk személyi összetételét ajánlom figyelmedbe. Személy szerint nem adtam egy darabot sem a BIF pakkomból. Nagyon várom a közgyűlés időpontját, remélem, nem leszek akadályoztatva, mindenképp érdemes minél többünknek elmenni, kifejezetten hasznos.
Nálam sok vizet nem zavar, de meg kellett néznem, hogy tudjak válaszolni skorp53-nak! Egy építőipari cégtől vették és egy klinika bérli/üzemel benne, ha jól vettem ki! Egy ingatlan bérbe adva! Termel a tulajoknak! Bármi lehet belőle, szezon elött van még... Becsüljétek meg! :)
BIF tulajdonosok topikja