Kiszámíthatatlanabb az emelkedés, az igaz. De mind a 4 ML részvényben ez van, speka papírokról nem is beszélve, illetve lassan már bármi részvényben, ami korábbi csúcsról visszacsorgott, mindenhol sok a beragadt, leginkább az App durva szerintem, ott az emberek 80-90%-a vesztőben ül hónapok óta. Ha meggyőző lesz itt az emelkedés, akkor nem dobálják 2000-nél szvsz. Én hosszabb távra vettem, lehet meg is várom amíg komoly osztalék lesz, csak örülnék ha 2000 körül stabilizálódna, és akkor árfolyamban is nyerőben maradnék még kisebb szakadás esetén is. mondjuk nem is vagyok benne egy lakás árával :)
Ebben sajna igazad van. Egy nagyobb csorgasi ido utan mikor az arfolyam felfele kezd menni, a beragadt emberek folyton meg fogjak neheziteni a felfele torekveset a papirnak azzal hogy bedobaljak a reszvenyeiket hogy csokkentsek a bukoikat :(
Szamomra aggasztó,pont ez a jelenseg,hogy ezekben a papirokban kicsik,brutal mennyisegű pénzzel benne ülnek. Ez sajnos nem vetíti előre az árfolyam emelkedeseiket.
Vett volna még lejjebb, lekarta vele nyomni, de beijedt, hogy megveszik tőle :DKifejezetten biztatóan alakul az árfolyam. Főleg, hogy a tegnapi ítélet időben is jól tartotta magát.
Erre én is gondoltam, ezt minden nap be kéne tenni hátha megindul tőle :) Közérdekű információ. Tetszik hogy amint megnyugszik kicsit a piac már emelkedünk is, lassan de biztosan.
Utolsó 1-2 nap emelkedését visszaadta, ettől még nem gyenge. Év elejétől így is 5,7%, míg a Konzum pl -15,6%-ot ért el :) Jó lesz ez pár nap múlva újra.
Opus húzza le szerintem is, bennem is felmerült h ebből kiszállok és át oda, mert már úgyis akkorát esett az Opus, fordulnia kell Opusnak, itt meg azért korlátozott az emelkedési lehetőség... persze csak egy kósza gondolat volt és tartom a Bif-et, de megértem akik így lépnek. Tetszettek az előző napok, ha megnyugszik a piac újra fogják ezt venni és megyünk fel napi pár %-ot. Ha megvalósulnak a projektek - tudom, az még pár év - akkor ez a részvény kb féláron van.
Az elmúlt 30 nap átlagos forgalmának kétszerese fordult meg ma a papírban alig érzékelhető esés nélkül. (úgyhogy az Opus húzta le ma a kormányközeli cégeket) Nem mondanám erőtlennek.
Gyenge sajnos ,tegnap elött este zaróban bele vettem ,de ma dobtam is nullaban meg szerencsere,mert erötlen....felfele nem bírt az 1760 ft os korrekcios ellenállassal.
BIF tulajdonosok topikja