Szerintetek mi lesz a sorsa a BÉT-nél és a KELER-kél keletkezett profitnak? Én arra gondolnék, hogy az MNB-Kormàny vita miatt amit csak tudnak, kitesznek osztalékként. Ebben az esetben igen komoly, 1000 forint feletti, rendkívüli osztalék is jöhet.
Köszi a választ. Én pár napja még beléptem a profilra, töröltem a beállításokat és újra beszűrtem, hátha, de azóta sem jön semmi. Most nem tudok én sem belépni, remélem, hogy már javítanak valamit az IT-sok… Utolsó hírlevél ami jött nekem, az a MOL negyedéves volt 02.16-án. Gáz, hogy pont a jelentési szezonban van ilyen hiba… Meg úgy látom, hogy 19-től voltak változások és új indexek, lehet, hogy akkor szartak el valamit…
Én sem kapok semmilyen hírlevelet a kibocsátói cégek híreiről. Írtam az ügyfélszolgálatnak és hétfő óta nem választolt, plusz be se tudok lépni a profilomba. Te betudsz lépni a profilba? Akinek hiányzik, nyugodtan zargassa az ügyfélszolgálatot, illetve minden féle email címet, amit talál, mert ez nem normális, hogy egy tőzsdei cég, ennyire szarik mindenre. Ha ez sem működik, jöhet a felügyelet, mnb, illetve média, hátha összekapják magukat.
Bocs, hogy ide írok. Valaki közületek feliratkozott a BÉT oldalán hírlevélre? A kibocsátó cégek híreiről szokott jönni e-mail, de most látom, hogy nekem kb. 2 hete nem jött semmi... valami hiba van?
BÉT - Budapesti Értéktőzsde Nyrt.