Topikgazda: Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 08:45

Begyújtotta a rakétákat a BUX  

Ugrás a cikkhez
Miután Amerikát és Ázsiát is javarészt szétvették, egyértelmű a felfelé menet itthon is. A hazai piacot emellett a vártnál nagyobb IMF csomag is fűtheti, mely akár a tegnapinak megfelő emelkedést is indukálhat - véli Ludányi Péter, a CE Broker üzletkötője.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=1&i=105075
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 10:36
Előzmény: #1  portfolio
Sok pénzt kívánok mindenkinek!
Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 09:13
2-3 hete ugyanez volt, akkor majdnem 30%-ot ment egy nap , a limitet is törölték azután mégis sírás lett 2300-on a vége.

annyira nem tud itt senki semmit hogy ide-oda pánikolnak, hol pánikeladás, hol pánikvétel,

valakik viszont nagyon jól keresnek az tuti, azok akik az egész nyomorult válságot gerjesztették.

Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 09:10
akkor lesz vége a válságnak ha normálisan emelkedik, nem ilyen elmebajosan egyiknap limittel le, másiknap limittel fel.

ez csak még nagyobb balhét jelent a közeljövőre nézve szerintem.
Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 09:08
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Az elemzőkről annyit, hogy fogalmuk sincs mi fog történni a következő percben, úgy ahogy mi sem.
Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 09:07
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Egyetértek az előttem szólókkal. Azt viszont nem szabad elfelejteni, hogy a tőzsde 70%-a pszichológia és most a résztvevők elég depressziós időszakot élnek át. A jó és a rosz hangulat hirtelen váltakozása tipikus.
Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 09:05
szánalmas, undorító ami zajlik.

de meglesz a böjtje.
Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 09:03
Én nagyon nem értek a tőzsdéhez, de a tegnapi és a mai nap nem csak egy visszakorrigálás...mert én nem hallottam olyan híreket, ami a gazdasági helyzet pozitív írányba való elmozdulásáról szól?! Vagy az, hogy egy-két eladósodott ország (lásd: Mo.)újabb hitelt vesz fel, hogy kitolja az összedőlésük dátumát....hm..kicsit olyan szaga van mint a mostani válság előidézőjének a jelzálogpiac bedőlésnek..
Törölt felhasználó 2008. 10. 29. 08:56
ja, most hirtelen minden rendben, vége a válságnak és limittel emelkedik minden.

Kész röhej ahogy ezek a majom elemzők egyik nap világvégét , másik nap ragyogó jövőt jósolgatnak.

Topik gazda

JasonVorhees
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek