Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 10. 15. 17:36

Befektetési alap  

Nem tud valaki egy olyan alapot amely a bric országokban fektet be és szivonalas alapkezelője van?
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
wotoo 2023. 12. 13. 10:01
Szerintetek a hazai rövid kötvényalapok hozama hány százalékot érhet el jövőre?
Jelenleg némi befektetésem van OTP Optima alapban. BAMOSZ-on levő adatok szerint 3 hónap alatt 3.2%, 6 hónap alatt 6.8%, míg 1 év alatt 17% hozam van perpill. Egyelőre nem is tervezek kiszállni belőle, mert 7 hét alatt 2.09% hozamom van, de kíváncsi lennék h meddig tarthat ki a lendület. :)
levaika2 2007. 11. 09. 15:43
Itt a 2. rész:link
Nagyon jó hozamokat lehet elérni pl. ezekkel a BRIC alapokkal is, de egy globális részvénypiaci lejtmenet esetén ezek is beesnek. Tud-e vki olyan alapokat, amelyek shortolhatnak is, vagy olyan instrumentumokba fektetnek, hogy egy globális részvénypiaci beesés esetén is talpon maradnak (nem pénzpiaci és egyéb alacsony hozamú alapra gondolok, hanem pl. vmilyen nyersanyag, nemesfém stb.)?
levaika2 2007. 11. 08. 14:58
Csak most olvastam:
link

(Az előző kérdéseim azért még állnak.)
levaika2 2007. 11. 06. 00:45
Köszönöm a válaszod Tibrincs!
Az nem lenne baj, ha nem online, a lényeg, hogy 1 helyen lehessen venni a különböző alapkezelők termékéből. És nem privátbanki szolgáltatásra gondolok, mert annyi pénzem nincs. Beleolvasva az ajánlott linkbe, úgy tűnik, hogy most nincs ilyen lehetőség. KÁR!!!!!
Arról van szó, hogy egyre kevesebb időm van a direkt tőzsdézésre, ráadásul a magyar piac is egyre szarabb. Devizakereskedésben látnék jó lehetőségeket, de ehhez annyira nem értek. A legjobb bef. alapok hozamai viszont igen szépek, ezért gondolkodom azon, hogy át kéne nyergelni oda. (Lehet, hogy még a nyereségem is jobb lenne, és időt is nyernék azzal, hogy nem a monitort kéne bámulni folyamatosan.) A jó portfólióhoz viszont jól össze kéne válogatni az alapokat. Ezért lenne jó, ha 1 helyen (1 számlára) minél többféle alapot lehetne vásárolni.
Tibrincs 2007. 11. 02. 15:00
Előzmény: #8  levaika2
Amugy az index fórumon is van egy ilyen topic ami csak az alapokkal foglalkozik:

link
Tibrincs 2007. 11. 02. 14:57
Előzmény: #8  levaika2
Szia!

Magyarországon nincs más ilyen oldal, ahol neten keresztül ennyi alapot meg tudsz venni.
A pionnert csak az unicredit adja.

külföldi alapot sok ehlyen árulnak, pl citi, rafi, bnp stb, de egyik sem online. ráadásul a legtöbb helyen csak 20 milla fölött foglalkoznak veled.

Amugy a hozamplazaban azt mondták nemsokára lesz plusz 200 féle templeton alap is.

levaika2 2007. 11. 01. 15:28
Véletlenül láttam meg ezt a Hozamplaza ajánlót ingcapa-tól. Baromi jónak tartom, hogy 1 helyen (1 számlán) több alapkezelő termékét is meg lehet vásárolni. Viszont ahogy átnéztem a kínálatot (kerestem pl a Pioneer alapokat), azt vettem észre, hogy nem mindegyik alapkezelő termékét lehet megtalálni. Tud-e esetleg valaki olyan helyet, ahol az összes befektetési alap megvásárolható (vagy több, mint a Hozamplázán)?
Köszi
Törölt felhasználó 2007. 10. 16. 07:10
Előzmény: #6  ingcapa
Ingcapa!köszi a segitségedet!!!!
ingcapa 2007. 10. 15. 22:14
Előzmény: #5  ingcapa
Vagy lekötöd a pénzed egy garantált alapban és soha többé nem fog érdekelni se a fórum se a bux, csak vársz, vársz, vársz...
ingcapa 2007. 10. 15. 21:55
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Nézd meg az oldalt, és válassz! Ne halgass senkire! Vegyél 4 bric alapból 25%ot és várj, ennyi!!! Javaslatom: cs, ing, ie, cib majd várj 1 évet. Ha van időd nyersz kb 20-40%ot.
Törölt felhasználó 2007. 10. 15. 21:16
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
valakinek van tapasztalata bric alapkezelőkkel kapcsolatban?
Törölt felhasználó 2007. 10. 15. 18:19
Előzmény: #2  ingcapa
köszi!
Ingcapa!te melyik alapkezelő termékeit ajánlod?
ingcapa 2007. 10. 15. 18:15
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
Www.hozamplaza.hu!!! Ott találsz bőven.

Topik gazda

tozsdespeki
3 3 2

aktív fórumozók

friss hírek További hírek